不如講下睇完四台直播有咩感想

1001 回覆
2041 Like 39 Dislike
薯茄講得啱

正正因為太正能量我先抗拒
Ca姐今日算喺試當真嘅VIP
問題搶住答 有做開功課 又唔失禮
仲救自已村嘅locker
睇開試當真&熊仔頭嘅我,今日第一次見識到小薯茄啲觀眾嘅課金能力
乜睇兒童台嘅觀眾都咁有錢架咩依家

但係真係要crossover多幾次,我先可能有意欲去subscribe埋arm channel & 小薯茄
果陣captv變質想搵水 cap盾(captv阿頭)要走 其他人咪一齊走囉
cap盾厭咗想去試其他範,靈魂人物走咗,佢哋就散咗band
小薯都好多媽媽級同啲小朋友一齊睇
以為自己讀hku就鑲金
先唔講依個圈子大把高學歷

Mirror個edan都係hku
咪又係要做下把位

都唔知佢憑咩咁串
做得media無人care你讀咩u
你無才華喺依個圈子就摺埋啦真心
咁又真係過去既野,無謂執著,條片拎番出黎用係幾懷念既
試當真fans就係咁
覺得自己channel啲片同其他人唔同
就好威威咁覺得自己好有深度
高高在上咁 可能同啲frd傾計都係攞自己睇試當真做優越感
我覺得個流程應該係
1.先播第一條片
2.第一個LIVE
3.第二條片
4.第二個LIVE
...如此類推
好過第一個LIVE完全尷尷尬尬,又唔可以劇透咁
起碼每個LIVE可以討論返拍攝果陣D NG/蝦碌野/有趣野

MC方面可以搵返各一個控制到場面既人做主MC
個場面又唔會咁尷咁亂
例如游學修搭JACKIE做第一二個LIVE,程人富/藍仔頭做第三四
好過成堆人堆晒出黎唔知點咁

總之繼續努力啦大家
完全唔撚尊重全部人
0互動都算啦 可唔可以留意下人地講咩陪下笑
人地講緊笑佢全程係到睇電話
寧願叫小美入黎坐都唔想再見到佢
咪撚覆啲傻閪 搞串晒個party唔知做乜尻
搞到個個以為睇t&e嘅都弱智
支持希望遲啲多啲合作
米媽不知幾正
我覺得每一個Channel嘅直播環節,可以淨係每個Channel派出兩至三個人,啱啱一個畫面太多人影到太多人冇嘢做,如果每次派番少啲人個畫面會好好多
得喇得喇修哥call你上佢度夠鐘含撚
其實拍埋都正wo
你話唔夠其他後生就一定, 但吸引力都係十足
yanny同班蝦兵蟹將一齊降曬level
4條片都睇晒 好高質
唔會
成個post得一件含撚機器
與4台同其他正常fans完全無關
阿冰有咩穩定發揮到
cap盾是個好東西
新人咁唔識做好難撈
但都足以證明到佢之前住hall係閪格 目中無人嗰隻 仲話無證無據唔好9up
平時做啲閪嘢一live show哂出黎
一個直播已經露哂底啦
啲followers多就真係以為自己有料想上位, 其實就空殼
認真, 連講野都唔敢大聲講jm9呀
揀個啱自己口味嘅YouTube channel睇片你都可以講到拎優異感?你平時睇片難道係show off 俾人睇?cap係story話俾人聽自己講過啲咩啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞