不如講下睇完四台直播有咩感想

1001 回覆
2041 Like 39 Dislike
啱Channel 條片真係屌打
Production 同成個flow 都好
以前fh production 好有共嗚
但係宜家唔見哂
同感 去一轉蕃茄薯仔湯個fb gp就知
你呢啲叫調節?你有彈過試當真?定你覺得試當真完美?
其實有諗過度過去講D咩就唔會真係覺得LIVE時間好長
我睇小薯茄果個唔會覺得好長,,, 仲覺得唔夠用
因為人地真係度哂
癲撚到咁樣吹捧試當真
明明個個channel都係拍返平時自己會拍嘅野但就踩低三個吹捧一個
真係唔講唔知道
佢好悶咁睇個地球儀
淨係知啲盲撐毛同游學修一樣咁串
好似唯我獨尊咁

隔離po 見到 呢條女真係世界級
下次播完片先做live, 講返自己條片點點點會更好
宜家冇野講死頂頂到播片
播完又要等下家MC cue返自己先有得講, 就浪費左大家分享返既機會
完成度最高係啱channel啦
真係電影咁
如果我係老細 會比舊錢佢哋4台拍電影放上銀幕,好似100毛開台嘅shell贊助咁,咁肯嘗試,觀眾都會另眼相看,睇youtube live都見到班fans痴線㗎,500咁課

加埋viu tv班星,啲fans嘅消費能力咁高,都咪話唔fat fat
比mk kaying搶曬嘢講
mechan次次講野我都打冷震 都幾難得
另外估唔到小薯茄同am條片幾好睇
佢地都好成功 唔少人對佢地改觀
除咗試當真,你就踩到其他台嘅風格一文不值,我真係笑撚咗,打手唔係咁撚樣做咖,契弟!!!
有冇人覺得試當真個片頭係最正
好重電影感
同埋真係做足哂功課
試當真D片又講得出
講自己SLOGAN 又識得PROMOTE埋其他CHANNEL
話就話佢地似兒童節目, 但最成熟我覺得都係佢地
我自己睇開啱channel都覺得佢地做MC做得好麻麻
尤其是jackie成日係度提住要拖時間
搞到好似等夠鐘好唔想做咁
佢地平時做開live,諗唔到會做到咁曳
四台聯播佢地仲要開頭
可以準備得好少少
杜以辰
今次咁樣輕輕鬆鬆
豪哥同麗英好有火花

老實講 arm 個啲愛情微電影真係睇到好悶...
有時放工想輕鬆下 跟住又見到喊苦喊忽 “我好辛苦啊”
個啲
乜都係情情愛愛 一係性
希望多啲變化 玩多啲新野
好撚正
就算係合拍都仲有佢地自己個種風味
真係各有特色

希望keep住
同全世界打
好期待之後既合作
薯茄其實有d似天竺鼠車車,部分人覺得低b 社會人反而覺得簡單治愈
我公司個CEO都有睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞