不如講下睇完四台直播有咩感想

1001 回覆
2041 Like 39 Dislike
岩岩再睇小薯茄個LIVE
問修D FOOTAGE去哂邊, 跟住佢話如果剪哂出黎就變左個半鐘

人富即刻話: 依, 咁咪可以拍電影囉
轉數快得黎仲食返試當真條片D內容
仲要睇到米媽話下一個環節會問返小薯茄點解咁少戲份
結果成個環節冇左

搬返過黎呢邊討論先
重睇先記得米媽話會下一個環節問, 睇得出小薯茄都好期待有人係LIVE問返佢地片既野..... 結果
我本身就4個都有sub
miss 左fh 個live 有無巴打可以講返咩事
唔知呢part有無對白
賢仔反應夠快接到落去

呢段最好睇係kaying+豪哥

eason同修哥段對話都幾唏噓
Agger我就係一個咁既觀眾

肥仔間房
吸引力法則係人都識
佢都冇露過腳

班靚女做戲麻麻反而麗英做得幾好幾自然
啱channel個條啲運鏡最舒服好睇
fh個條都係拍返一貫佢地既講道理片
阿修又係大佬又係演員,拍野又執着。正常第一次邊敢搵佢,豪賢親和好多
本身sub開四個台嘅表示欣慰
柒到唔敢俾人睇
都係將老生常談形象化
不過如果太深入,就算25+都未必入到口
片就4條都ok
但個live
哪來的自信無pre過無度過就即場freestyle
好多人都唔係做開live show
個人覺得今日可以晏啲開live吹水,甚至用熊仔頭條片直接開頭做成個合作嘅intro

之後先落啱青奴 live chat 用熊仔頭條片開topic傾下今次合作

反正pomato個msg都適合做收尾
除左最後感言外都係災難
越亂越好
留意住條撚屌就啱
不嬲同人唱反調 其他啲 viu mirror post都比人屌到潛晒水

啲point全部一雞兩味 每隔一排又拎嚟loop 邊樣hit緊就反邊樣
唔係
電視既限制仲多,有得搞一定係youtube好
試當真條片最正但係view 又最少
慘豬
睇你平時周圍啲垃圾comment都知想玩膠等人屌啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞