不如講下睇完四台直播有咩感想

1001 回覆
2041 Like 39 Dislike
試當真fans話修哥有大將之風㗎
程人富嗰啲就係喇
唔係串柒柒就係大佬㗎
幾enjoy 兩個喜劇角做愛情線 我睇落完全冇當愛情片睇 一直當笑片睇個觀感好好
就算回巢都大家姐FEEL啦已經唔係MK妹咁
你睇開咩咁高質
係依到無寫稿同無準備真係差
知道自己打頭陣但連少少話題都唔準備好啲真係要屌
程人富做mc果part真係有準備好speech去點樣串下其他channel真係去到無野講都唔會咁老尷
蝦條同jackie真係兩手fing fing就上去完全唔諗成件事觀眾反應
4個台 9成片都睇過
都啱
佢地真係第一代
佢解釋係無位cue到
咁我唔知
不過佢出我都有睇, 因為真係有"冷"既感覺
因為佢覺得只有試當真嘅風格先叫好
其他就一係悶一係mk一係兒童台
我冇睇開試當真 原本想睇完今次留意下
今晚真係俾班fans搞到唔想睇
直情靚啦
底妝又唔厚 你睇下頭先近鏡好多女都好厚粉
唔係專登講爛gag架咩
重點係好正
本身以為佢老左開始走樣,睇live拍埋其他女度仲係好正,著旗袍對腳
本身j開caca都要轉會了
Santis正宗港女格, 睇到自己好高無禮貌但又其實冇才華
認真講句, 無才華又無口才就唔好做幕前, 講句野都蚊聲細氣咁
每個Channel直播頂盡大半個鐘, 都可以長期唔專心玩手機
表情又西, 呢啲咁既人死番去做普通人算吧啦
俾我講兩講就連片都唔想睇?
我都唔會阻止你嘅,我驚你睇唔明咋
樣我都覺得靚左
個面型好似冇咁包
講真熊仔頭應該要協調得好啲
以辰都話次次都係臨時通知details
利申 熊仔頭fans都咁話
嘈呢啲係佢嘅人物特質嚟,唔通好似後面咁靜咩況且佢有時又係MC,佢唔講就無人講
不過老實講我覺得可以平衡返少少
有時kaying真係明顯太辛苦要係咁講嘢
反而其他女仔好靜無乜出聲
情況就好似係以前班會活動得MC講嘢
其他人坐係到得閒應兩句就算

同埋後面以辰同santis連凳都無得坐
搞到全程企係到,其實都可以改善下

其實幾好睇,加油啊!
世一ca城大bba(好似係)
係咪因為d牙整靚左,好正
分分鐘高級黑引戰狗
但係你唔可以話佢啲笑話唔犀利
勁多明星同佢哋玩
鄭中基stephy,連雪姨都同佢哋玩
本身熊仔頭話請佢係因為佢好勤力好有熱誠 係咁話自己會按照佢要求改善
依家: 熊仔頭講野果陣玩緊電話捶緊個地球儀
睇得出佢哋run得幾有系統
其實幾值得學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞