不如講下睇完四台直播有咩感想

1001 回覆
2041 Like 39 Dislike
想問邊到可以睇返哂啲合拍片
係咪暫時得豪麗英同channel s依兩條放咗出嚟
佢哋話係叫天菜級初戀
講到尾咪又係做唔到演員先出返嚟拍片
真係好憎呢啲自我感覺良好打飛機 啱啱睇完fh條片剪到一忽一忽 真係唔知做乜撚最後話打咩個句第一個反應係諗係咪講緊打飛機
全部都係連登仔問嘅問題
bomba拍嘢太少眾,偏向男女關係多啲,所以受眾少.
珍,娘娘世一
Arm channel我應該淨係睇過 禾輋與瀝源之間
蝦叔有包袱 唔敢太放
希望佢可以繼續成長
真係好鐘意睇佢拍片
如果佢可以出個系列教點拍靚女仔就好
童童世一
Live人數好似太多,如果兩個channel兩個channel咁搞可能會更加知道佢地多d details. 今日感覺個場好似有d亂 每個人既時間都唔多 走馬看花feel
應該肥仔同蝦條做最好
之前佢地開live 吹水都ok
黎緊建議方向:短期(1星期-1個月)互換Channel (女)member 感覺由熊仔頭/小薯茄做剪片製作應該唔錯
熊撚頭幾廿歲人咪撚成個中學雞咁講低質咸濕笑話啦好心

可以問多啲前設野/大家想觀眾睇完四台會有咩諗法之類
即:修哥點解會有四台拍片直播呢個諗法,係啲咩觸動到佢/問下大家收到邀請果下既感覺/到拍果時會唔會有咩落差等等
其實諗諗吓都有好多水吹。

經過今次啱清爐有經驗,下次可以再預備多啲。諗多步。加油
交戲咋wor
蝦叔係崩潰邊緣
啊旺做郭晉安同唐立言都做得入型入格喎
推到小薯茄同試當真女團合體小魔女doremi
overall 4個青奴都各有特色 又冇話邊個特別好特別差 但見到其他台嘅人去第二個台拍片又幾得意幾有火花
Arm channel 條短片幾好
Fh有啲沒落係因為女嘅無乜character
全部都sell 靚,得eason有觀眾緣但都無乜character

童童麗英呢啲好突出 長做長有
我睇到十幾分鐘後無左
香港勝在有你
多得你呢啲人唔少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞