不如講下睇完四台直播有咩感想

1001 回覆
2041 Like 39 Dislike
其他channel我唔知

但小薯茄不嬲首播同live都好多人俾錢
睇完四台 最大既感受係有無尊重......Pomato 同試當真唔講啦 大家都覺得好

aim channel 第一個出場明白係辛苦同困難既 但係一開live 就話要拖九個字拖到播片 有無尊重過睇你既觀眾 就算要拖都唔好講出口呀大佬

FH 就....Kaying 好努力既 但成team人都唔尊重自己份職業 連介紹自己都懶......仲有Pomato 條片....唉
屌你老母心諗做乜有show block user 原來YouTube都有五毛打手 真係笑撚左 支持香港youtuber你死返去睇支那片啦屌你老母
阿慈個樣好似好期待
ca姐就有少少嫌棄
Ig留得24都唔會留
除左拍攝技術仲有咩可取
其實睇完片問番拍片條channel點解咁拍之類問題,同埋其他演出者同佢地合作有咩火花已經至少15分鐘

咁先有live片live片呢個設計嘅用處嘛
我睇大合照張相時直頭唔認得佢
事實真係唔知睇咗啲咩成班發癲屌鳩我
我期待係講下佢拍片既幕後野
點樣構圖 攞景咁 再點樣揀角度拍靚個女主角
亂鳩咁影都有講類似 但係就好似講得唔到位咁
今日再lv up 左
Ca姐跳yolo
見到有人話嘉盈拍小薯茄唔岩
我反而覺得幾有效果喎
小薯茄個個都咁乖
掉個MK妹落去先有火花
例如遲D如果有去小薯茄既合拍片,可以搵佢做D大姐頭角色帶住3條女
劇本可以多好多變化,但係要收下D粗口,因為要考慮埋本身小薯茄既觀眾群
睇幾多次都忍唔住笑
咁都可以表現得正常啲
係啱channel office講幫幫手嗰下先似番本身
如果合作搞一個大台就正

可以一齊拍綜藝果啲

睇下有冇機會
留名
豪哥講過,拍完段片大部份人睇唔明係好正
牙史先最有遠見

一早搞咗個史家軍出嚟

班友圍到勁大個圈

係衰牙史本身黑人僧姐
個人觀感就4條片都無乜火花
只係同一個style換其他演員 但又無啲新既野出黎

同埋覺得係想玩一套識包裝既屎家軍
認真 好似唔合作好
定期合作可以

但搞個大台就好易出事啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞