不如講下睇完四台直播有咩感想

1001 回覆
2041 Like 39 Dislike
避免真係有人唔知係乜
我貼返當年Captv條片
https://youtu.be/3wKx30iXgvA
時間邊會唔夠
佢地一開波花左至少10分鐘就係問人感情史同邊條女靚唔靚,其他人想兜都兜唔到

到最後就草草了事完live

我唔駛好有營養,但都尊重番小薯茄都好呀
一早sub哂四個台 支持香港YouTuber
期待下個階段
最鍾意小薯茄
Feel到佢哋比咗好多心機落呢件事
三個女仔都好真 大方得體
雖然小薯茄target年齡層係4台最低
但係高ling佢地反而係最成熟最認真去做今次既合作
睇佢地live就知
小薯茄其實最多同唔多
同人合作既經驗
又引唔到我真心屌你有咩用

呢一幕我睇到呆撚咗,真係MC同熊仔頭係頭頂傾計,佢都睇緊電話
播完片再live會好好多
感覺上係

試當真,至少四子,睇多好多電影戲劇

無得呃
下次arm channel渣機剪接
再搵試當真幫手度下橋劇情搞下笑
再係其他channel搵下女阿仔阿
整條互動微電影應該好撚柒正
片就各有特色都高汁
Live果個氣氛同坐係度唔玩電話呢下係比到深印象觀眾嘅
其實4個台target觀眾唔同
自己價值觀唔同自己會覺得某個channel好睇啲
合作就係想睇吓大家有冇咩火花
跟住比你哋屌到一文不值
薯茄個部分都同意
不過我覺得用第一次可以改善 比機會進步
下次會更好
想睇 係邊條片
似番工番學唔想比人睇到玩電話咁
未必會大合作
但我估會開放左間中有d人會係其他台客串或者做嘉賓
媽咪叫佢埋黎坐枱冇得say no
Btw 有無人課得多過小薯茄個”$1000”

好似一次性最高係$1000
想當年
香港YOUTUBE畀屎家軍一台獨大搞到烏煙瘴氣
一塊餅自己人分晒嚟食
而屎家軍只係識拍啲開箱片/手機GAME廣告片之類
成個youtube變咗個廣告平台而唔係創作平台
唔少既channel就算做得再好都冇乜機會搵到食而被迫退出

而睇完今日既四台聯播之後
真係睇得出修爺係好想做大塊餅
甚至唔只係做一塊只限youtube既餅
同時亦唔需要出現"遊家軍"咁既情況
各路既創作者都一齊合作,一齊進步,一齊發展自己既創作

期待更多唔同既channel之間合作
多謝試當真,ARM CHANNEL,小薯茄,FHProduction
香港人加油
人地唔係拍緊笑片
睇番試當真live 都係講緊搵兩個搞笑既拍睇下效果
真 無啦啦問咩邊條女正唔知做乜
kaying喺小薯茄條片到係真係帶到幾好效果嘅 但live嗰到真係有啲無視咗人
我覺得小喬殘D
定化妝問題

其實最老係咪yanny,跟住係小喬?
一早block撚咗你啦On9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞