不如講下睇完四台直播有咩感想

1001 回覆
2041 Like 39 Dislike
問題冇營養,全部都係問女,又唔提下前一條片
其實講真
好難咩
下次咪拍條全男班嘅片囉
或者搵條唔靚嘅女拍囉
感覺攞四台個名gimmick多
唔使wow 我又唔係撐佢
代表作係貴圏真亂
真心講係腎仔carry先唔kam
咁大篇踩晒其他三個channel 最後再抬高試當真 使唔使啊
自暴自棄就死啦
播首BGM就係要大師兄返黎
熊仔頭我知你睇到㗎
豪哥係咪四台聯播 男主角?
識唔識呢啲嘢係講一個人尊唔尊重其他嘢
佢好明顯冇
吸引力法則呢d 星座野就唔好攞出黎講
影衰xgu
呢條友我留意左好耐,乜都反,attention seeker 黎
程人富live世一
我淨係無FO 啱青奴,岩岩FO埋
有買熊仔頭頭套被
試當真做左認真毛
咁樣踩低人,抬高試當真,對過生態有好處?人地依家係合作,唔係比賽呀撚樣!!!
以辰開緊ig live
佢話其實live嗰陣想講好多嘢
但mc冇cue位比佢講想睇佢發揮呀
同埋佢都有屌熊仔頭唔夠teamwork
試當真係真係唔算有驚喜啊,佢地只係做返自己,加上佢地每個禮拜都出live,有返咁上下做live經驗,所以叫正常既。
懷疑之前啲live係為今日舖路
Agger小薯茄直白啊,都係做返佢地style,見有人話似ETV真係笑左。不過其實幾好,因為你四個台同台做,保持返個人特色真係好緊要
係呀屌個live係睇到有啲尷不過呀mechan出左post say sorry真係嚇親,好在溫和屌
片就高質嘅 最出事都係live啱channel同fh都冇做功課柒到甩碌 啱channel第一隊出嚟先都情有可原下因為未播片可能冇乜嘢講 但fh就肉酸到似ocamp開party問埋啲冇內容冇營養嘅問題比人覺得好唔尊重一味得個嘈字 仲要已經有三個live比佢地參考咗應該點做
入世未深,後生女啫,見多啲世面會好啲既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞