不如講下睇完四台直播有咩感想

1001 回覆
2041 Like 39 Dislike
其實咁做live真係幾好,睇到曬唔同channel特質/style

大家都睇到fh live同片好大反差啦。
唔講live,佢地條片真係講曬對yt既真心話。真係幾打動到人

本身冇乜睇開小蕃茄既片,睇完今次live之後都對佢地改觀左程仁富MC執生能力拜十次以為童童MK妹only, 估唔到對答又幾得體

Btw,修哥喺直播期間出igstory真係真。試當真
再btw豪哥同麗英好撚襯
再btw再次懷念下jackie喺captv既鳩野

最後,新嘗試,睇得好開心
真係唔覺睇到11點半,修哥有咁既idea都真係幾前衛
都似真心想合作
一齊做大嗰餅
大部份都好認同
修哥只係做左之前無人夠膽approach嘅野,因為好易出事

希望都有第2次
觀感唔錯

同全世界打
我懷疑佢地直頭想拍套野可能一個鐘咁。

4個channel 再輪住播,一個channel 25分鐘

每個channel都可以吸晒其他channel既人
同意,修哥其實有遠見。
講多啲咩位最印象深刻
咁睇啦,Santis黎講,講多錯多,所以佢唔講野都好事黎既。但佢開頭瘋狂玩電話就真係唔ok囉
開頭啱channel個種冇準備嘅尷尬 有少少失望咗一陣 想快啲睇片!最後都冇令人失望!!
同片頭好夾
希望佢哋有人會睇到依個po
我真係好鍾意依個合作idea 啲片好正 係個live因為冇乜人有準備 即興topic難免會尷尬 有下次就不妨諗定成個流程 諗埋唔同live講咩 玩下game咁
冇錯,講起果時真係想熄左佢
之後播果條片播左五秒已經笑左出聲
不過冇得講,萬事起頭難,佢地都慘既
我感想係
你改名改到我以為follow錯咗人
除咗個Live冇set太混亂之外做得非常好
4 條片都正
好笑
唔好笑啦
由熊仔頭拍同出最尾嗰段片好似見證咗某一段美好時光. 原來佢哋都拍咗好耐YouTube....
希望今次合作令其他台都可以合作下, 再搞多次四台又好, 其他唔同台撞又好. 有啲嘢太耐唔變真係會死㗎.
希望大家都加油.
係既,無劇本係咁

咁我咁睇,其實就可以諗定啲game/問題,但拜托唔好問埋啲表面問題(即:邊個最靚仔靚女)真係搞到個人好冇內涵。

同埋都希望可以留意下啲收音/燈光,有啲位大細聲/影live影到黃左真係好影響觀感

其實我都想大家多啲一齊討論,話曬今日都算係香港youtube界一大事,連standnews都有出ig post

希望你可以幫推真心
Kaying 好撚嘈
屌你唔好講埋呢啲野啦
反而佢係睇到個危機

因為佢睇到嘅係做耐左嘅channel會跌watt

所以先係最新嘅channel approach3個舊channel去做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞