[親生仔] Google Pixel 討論區 (59) Pixel Watch in 2021?

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
係會一路都跳唔返正常?
啱啱攞機?

btw轉落hsdpa係咪一樣?雖然係難接受,但得嘅頂住先,見你xda開左post,睇下有冇人有類似問題
https://www.xda-developers.com/google-messages-galaxy-s21-one-ui-design
新Google Messages
其他apps有可能跟住換個設計
咩app
Netmonster
咁樣姐係有?
請問各位高手有無pixel 4 xl magisk 改volte教學
4a啱唔啱用
試下囉 應該唔會磚既
收到,唔該晒巴打
我就係用呢個加Smartone落去,都係唔得
琴晚live chat問過Google US點搞,佢話dedicated support team會send email俾我,但係而家都未send
就咁flash就得架喇喎 唔洗額外做野 同埋係flash unlock5G果個 另一個係無用
我試過,佢的確係unlock咗VoLTE同Wifi calling,但斷線問題仍然持續
巴打你出街係咪多數都連到LTE-A同埋係咪成日連住2100
岩落樓買飯 都唔係成日連到2個band 返到公司就收得返

唔該晒你巴打
開始懷疑緊係咪software問題
我之前部機長期收到3個band
可能係Pixel 5香港冇行貨,冇香港config
人地都要瞓覺架但諗住點send返去整?好似唔係咁易
即係我收得2個band都唔正常架
如果無斷線問題我都唔會理佢 收足3個有咩咁特別
有冇好似case係iPhone嗰隻類膚質感?
其實佢冇斷線我真係唔會理佢
問題係佢周不時都斷線
而家諗緊係咪真係壞機同埋要整拎去邊度整
一陣發現原來係software問題,拎去整就嘥錢
你都reset過咁多次都唔得 似係部機有事
想問下Google Pay係咪用解鎖電話嚟做驗證嗰part?用開Samsung Pay/Apple Pay有啲唔慣Google Pay個concept.......
請問p5美版同日版有冇咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞