[親生仔] Google Pixel 討論區 (59) Pixel Watch in 2021?

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
緊係唔好上住啦
比時間做開發team rebuild 個app
又玩下。
4a係咪開始無得用playground? 直接del咗佢會唔會有影響
點解可以影到咁紅
因為night stace

白d啦
想知而家an12未正式出佢哋係咪已經整緊個app
唔係嘅話就要等幾個月先用得返
你升得12 beta 就要有心理準備會彈app
呢啲就梗係預咗架啦
ios beta都係咁用
只係想知佢哋係幾時先開波
部4a 跌爆左個Mon,邊到有得整?
正常黎講
有可能API 都換緊 有部份新BETA緊
要比人試完BUG REPORT上來BUG FIX
然後做RENEW 正常SDK Version
起碼好幾個
要睇GOOGLE 啦
等出正常版SDK
今就可以Rebuild 個APP
都要睇下有乜API 換咗
有乜指令改咗 要改寫過
你要等最少半年
仲有IOS生態
同Android 唔同
IOS 係有人服務你
係官方快過隻
Android 係要等
原來係咁
唔識software development嘅嘢
學到嘢
冇呀,我有日想print嘢發現佢一咁入去print,佢就crash
pixel 6 white chapel gpu leaks,確定左係今代mali g78,上限係kirin9000嘅24核,下限係exynos2100嘅14核
呢個方法唔work架喇 以前就真係得 我5月更新果陣都係unroot完搵唔到更新 最後自己dl個ota image sideload入去
ys 如果唔係你唯有每日睇下有冇更新😂
btw 就算sideload唔洗用電腦都好 你re root點都要用 結論係 點都要用電腦😂
有無人覺得Pixel又要改名?
之前Nexus呀嘛,依家用自己嘢我估佢又改名咁囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞