[親生仔] Google Pixel 討論區 (59) Pixel Watch in 2021?

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
唔係摺左,係準備出新 google store
中國香港行貨?!
Thx

一開即彈
咁 渣打網上 ebanking , 都要用 mobile 做 authenticate token
好驚 連網上 bank 都用唔到

記得早幾年上 beta 衰過, 渣打 一開就話 唔 compatible version, 攪到好撚煩, 最終又 reset password 又盛
IO冇講pixel 6即係冇咁快會出新機?
想買pixel 唔知等唔等6好
無講幾時有5A
pixel 6 99%係年尾唔使諗咁多
香港同台灣係國家又辱華
即係wear os遲啲喺香港會用到google pay?

正喎呢排想買隻smartwatch
頭先試左
wear OS用google pay比到錢
我睇嚟睇去都係得fossil gen5個樣啱心水,但已經係2019嘅款,應該點都等年尾睇佢係咪真係出pixel watch先算
同意
太大搞到好似老花咁
點解我隻錶仲未用到google pay
應該係睇得舒服啲,同埋唔知關唔關有色弱嘅人事,全點佢地應該難睇左,但唔肯定
ff太多傷身呀
東亞唔得(即彈),恆生得,payme得

google pay未試

Facebook Twitter 都有 clipboard noti
其他唔覺有
Google 於今日 I/O 開發者大會正推出 Android 12 第一個公開 Beta 版本,不料第一天就被外媒挖到寶!4 款尚未發表的 Pixel 手機型號,在程式碼中被發現。

外媒《9to5google》在 Android 12 Beta 程式碼中,發現共計 4 款未發表的 Pixel 型號,首先是官方已證實的 Pixel 5a 5G,被稱為 Barbet、開發代碼是 G4S1M,據 Google 先前說法,這款中階手機將於夏季在美國、日本等特定地區上市。

兩款 Pixel 6 也被發現,分別被稱作 Oriole(GR1YH)與 Raven(GF5KQ),預計是不同尺寸的機型,先前有說法認為是 Pixel 6 與 Pixel 6 Pro,後者擁有三主鏡頭。至於最大驚奇則是代號 Passport(GPQ72)的手機,據悉是 Google 首款摺疊手機。

《9to5google》表示,儘管已多次發現 Google 正在開發摺疊手機,卻無法確定最後是否會與 Pixel 6 同台發表,2019 年就曾發現 5G 版本的 Pixel 4,最後 Google 官方也沒有選擇公開。
io 從來都唔係發佈手機 ...
秋季到年尾啦, 起碼等埋 android 12 正式版一齊出,
就算發佈都係好低調, 唔會 iphone 咁 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞