[親生仔] Google Pixel 討論區 (59) Pixel Watch in 2021?

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
唔關事,呢啲圖通常都係睇完實機之後自己再畫出嚟
咁你而家咪唔夾囉同11比mon圓咁多
Pixel 6都咁大部...
個背超肉酸
如果用multiple user 由guest 轉返去
main user
個screen 會斬下斬下 reboot 返就冇事
可能係塞電池
未必係壞事黎
pixel 4 xl 舊電都麻麻
等出spec囉
唔怪之得會出單手模式
兩部機都牛乸咁大

新叉電animation
但係pixel 4 真係靚
aod好柒
好L樣衰,穿洞mon都算啦,仲成個薛家燕咁
用左一日真係勁食電,仲無那那reboot左幾次
真 1個鐘好似冇咗1X% 電
我接受到個背但接受唔到家燕同曲mon
個電量好似有bug...充到80%就充唔入
曲mon + 家燕真係超接受唔到
曲mon會唔會係錯覺嚟
Samsung都開始慢慢減少曲mon
好心google咪執人地d二手科技黎玩
香港個g store關左 係因為可能有實體店

據外媒消息指,Google將在紐約辦公室樓下開設實體店,該店鄰近紐約著名景點雀兒喜市場(Chelsea Market)。顧客可在店舖中,購買Google旗下各類硬件產品,包括Pixel手機、Nest智能家居產品、Fitbit可穿戴式設備等。顧客還可選擇透過綫上下單,再到實體店取貨。除此之外,店舖內還提供產品維修服務,包括故障、安裝或維修屏幕等。

由於美國疫情持續,Google表示,店內所提供的購物模式與以往有所不同,例如會限制進店的人數,要求顧客嚴格遵守安全措施,例如配戴口罩、手部消毒、保持社交距離等。另外,Google每天將會多次進行清潔消毒,以確保顧客的個人衛生及安全。

就咁睇呢張又唔覺有曲,留意啲角位
6 pro先有曲 Pixel 6冇曲
今晚早啲瞓可能會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞