[親生仔] Google Pixel 討論區 (59) Pixel Watch in 2021?

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
點解我用落又冇野 幾好用喎

但懷疑頭一批應該係多啲問題,我係早幾個月買就唔覺有咩野
似符 新 Pixel 機都繼續有 Free and unlimited google photos

Google Photos preps ‘Storage saver’ tier for Pixel that’s ‘free and unlimited’
https://9to5google.com/2021/05/05/google-photos-storage-saver-pixel/amp/
唔係Original quality都冇咩吸引力
收部Pixel OG做原畫質back up仲好
用緊pixel 4,我個buds每次地鐵多人或者中環去向香港站一定斷
唔知係我電話藍芽問題定buds問題,因為之前試過電話藍牙link車播歌又係斷下斷下,用iphone link架車就無問題
屌咁應該係我電話bluetooth問題
有無方法可以test下佢
香港站打大佬喎
用咩藍牙device都斷
我淨係想要google glass 2.0
你哋都係講埋用邊批buds啦。。
個站係咪有咩interference呀
仆街大貓依家會detect到magisk app
裝完magisk set up好要del app先detect唔到
如果你唔會成日搞magisk啲嘢嘅話
del咗magisk app佢
我係咁搞掂
香港嘅google store原來已經執咗

galaxy buds pro冇斷過 用咗幾個月一秒都冇斷過

咁多年有同無都無咩分別
算啦,唔使再有一絲幻想有行貨
影相會crash係咪真係無得救
software定hardware
其他程式影唔影到
好似得我仲用緊3a storage就爆等緊出6
前置會crash,用咩app都係咁
用緊,我唔打機唔睇片冇乜app仲有2xgb
師兄點解咁對自己
得嗰一個Chromecast
仲要係舊版 閂咗佢都正常
唔聲唔聲就執咗
如果唔係睇offical googlepixel個ig 我都唔知原來google photos啲utitlities有個叫咗movies係可以整片
可以兩條片+剪接仲可以配埋音樂不過因爲版權唔可以spotify import得choose from device或者用佢啲垃圾配樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞