[親生仔] Google Pixel 討論區 (59) Pixel Watch in 2021?

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
Android 12學咗部分三叔嘢,圓角似One UI
係真唔係啊 有行貨就
3a咪I/O 度release
可以登入但要用密碼 唔可以fingerprint?
打算直接opt beta OTA上 太懶唔wipe
祝我好運
今朝直接OTA升左...暫時無乜大問題
除左介面laglag地...條notification bar有時神神地
icbc, 支那寶app用唔到之外..基本無問題
beta 2
啱啱up完 介面係有啲lag 可能因為背景仲run緊野 玩多陣reboot一次睇下有冇改善

啲pop up noti幾靚仔
原來撳野嗰啲星星animation同埋拉到底回彈animation係所有地方都有 連撳落連登啲post都有
swipe for notifications
one handed mode
我已經係 暫時運作正常

只係渣打app用唔到

有冇up咗 an12嘅巴打都係咁
撳返previous app animation就會疊咗
然後喺左下開出嚟
未reboot lag到仆街諗住即刻落返去11
點知reboot完 新嘅一樣
有 啱啱都發現諗住post 但唔知點po片懶得研究冇整
啲animation如何?60hz下順唔順?
UI介面算唔算係大改?
都係忍唔住, up 咗上 12 beta
類似ios動畫?
我覺得順左

但好樣衰
唔錯
ui好似變做老人mode咁
啲字同icon都變到好大
留白嘅地方好似多咗

animation多咗個反彈之後感覺良好咗
個人嚟講最鍾意個鐘由always on mode轉做正常著mon嗰陣個animation
不過新版aod又係on9嘅
求其有個notification就會將成個鐘搬去左上角細細嚿咁唔知jm9
想你見到個鐘嘅位置就知有冇noti掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞