[親生仔] Google Pixel 討論區 (59) Pixel Watch in 2021?

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
防偷窺mon貼 4a 5g邊度有?
會員𨶙狗藍們(#255744)咁樣恐嚇人係咪可以ban ac?

https://lih.kg/2523634

我覺得今次係個好好嘅機會ban白卡,大家集集氣推Post
都係唔得
有冇人個google app都bug咗
d新聞噤入去冇開link 同埋assistant/語音search錄緊音嗰時 代表聲波嗰幾條線唔識郁
不過以正常時間嚟講 出6都唔會係呢排嘅事啦
我諗都係5A 同6嘅方向呱。
想買pixel 5, 但係點解呢個post 好似講到好多問題咁既
好似4A同4A 5G姐 5有咩問題
冇追太detail, 只係好似頁頁都好多問題 lol
不外乎跌爆mon 冇5g 冇套買 點保養之類啦
跌爆mon都叫有問題
印象中好似係呢啲野多
咁呢d用家問題啦 唔係部機問題喎
我覆緊話好似好多問題炸 我當然知係用家問題
咁你detail睇睇如果真係想買
我4g新機個 mon上面已經有問題
4a
有冇巴打收到風google assistant 幾時開放廣東話俾電話以外既device
好啊thx
I/O唔係通常發佈android 12?
有冇巴打知部Pixel 1咁樣點搞?

佢不停loop呢個畫面 hold實power熄機又自己開返
我嗰部咪就係用Smartone有時會斷線
後尾發現係相容問題,因為用3係完全冇事
不過而家放咗部黑色轉綠色
新嗰部依然係好似之前咁,死都要連住2100MHz,跟住斷線
但係除咗呢樣之外,好耐冇試過用Android機用得咁滿意
2部都咁岩有同樣問題 咁好奇怪喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞