[親生仔] Google Pixel 討論區 (59) Pixel Watch in 2021?

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
慣左 打幾鋪要求唔高既驚都熱

都唔知咩事
其實一攞機已經發現呢個問題
好似係Android個orientation有bug
用gesture navigation就會遇到
睇片full screen後仲見到條gesture bar唔消失
就會用唔到啲邊緣位
要rotate去另一邊先會正常返
YouTube就可以用螢幕中間向下拉嚟exit full screen

唔該
想問下viu睇重播有冇問題?我剩係睇到live,睇重播player會error
反轉一次就得,你會見到白色條線喺返下面
thx
我睇到重播
不過viu app好多bug
好似唔得架佢嗰邊叫你俾美國地址
上網睇完好似唔保爆液晶?
睇下自己整難唔難啦
唔知係咪 old news, 上咗 12 之後個 system storage 佔咗 41GB
3XL 得果 128GB
我4a都係佔咗17GB咁大把
41GB係咩事
食屎啦Google
個背做乜撚要咁凸法
擺頂唔得係要擺呢個位,駝背咁款
曲乜撚mon呀屌你,曲mon俾你賣貴d? 冇人要呀豬!
有冇細機呀屌
5a係咪都冇影呀屌你老母
用Android 12單手模式 當細機用
冇 wipe 到就升上 12, 唔知關唔關事
應該唔關
我都冇wipe到
5x 我仲用緊做公司機 無壞過

呢啲流出嘅專利係咪多數流料
自己買自己換啦
pixel已經係最易換嗰幾隻機嚟
Max Weinbach喺podcast度講
1. Pixel 5a 會貴過 P4a
2. Pixel Watch 用嘅將會係三星5nm chip

3. Google Whitechapel SoC 嘅效能會喺
SD888 同 SD 865 之間

4. P6 PRO會用120Hz QHD 5000mAh 電
5. P6就會係 120Hz FHD 大約4500mAh 電
6. 背面見到嘅camera bump
會喺將來Pixel 電話見到 因為個設計新穎
同埋空間比較大 塞到嘅嘢就多啲

淨係譯咗少少
原汁原味可以去reddit 睇

full article:https://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/nixk95/new_pixel_6_info_from_max_weinbach/?utm_medium=android_app&utm_source=share
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞