[親生仔] Google Pixel 討論區 (59) Pixel Watch in 2021?

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
亞馬遜 pixel 3賣緊 1500蚊
仲要免運費送香港, 但粉紅色
要夾過八字
not pink好靚但pixel 3今年最後大update

咁似pixel slate個keyboard
終於生性有3鏡頭,唔知個底有幾大呢,同埋螢幕會係90hz定120hz

瞓前快叉一個鐘搞掂 唔過夜叉
adaptive charging廢嘅
隻色好靚喎 ... p5 有呢隻色可能都會揀佢.
Pixel 4 xl 琴日update完變左得50%電 一唔差電就好快自動識機 跟住好難先開得返熄機叉電嗰陣有個?電池 可以去邊度整
唔想咁快換電話住
灣仔永倫手機爆Mon維修中心

呢度師兄幫手 我同你同一樣既問題 部pixel 4 XL換完電繼續開心使用中
啱啱check香港無咗Google Store,幾時嘅事?
呢排
真係痴撚線,STORE都無撚埋
好似係4仔既電設計有問題 容易出現你呢個情況
點換
想要返部
之前個部比人偷左
Ching,想問一問呢度整機大概要幾錢島?
事緣小弟部4XL嚿電池發脹仲成日用用下發熱,好驚佢爆
唔記得左 但應該係$400內
感謝,過兩日放假拿拿聲去整先
放心 老細好好人 一定會確定部機運作正常先放你走
熄機然後大大力㩒實機背個G字
十秒之後開機 差電
應該攪掂! 可頂住先!

唔得就再試一次!
Exclusive: Pixel 6 and 6 Pro with 50mp main camera
Pro=5X Optical Zoom
Render≠100% Correct, but like same
#GooglePixel6 #GooglePixel6Pro https://t.co/lPbhWPFO1G
Google 搞乜鳩pro model
個底有幾大 如果有主流水平嘅底,有性趣收部刷graphene os做公廁機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞