有冇人鐘意去泰國(二)

371 回覆
4 Like 0 Dislike

*Quote*
Dear
300 Chinese Yuan is o k
Thanks
Kom

Sent from my iPad

On Jun 17, 2017, at 4:11 PM, wrote:
Dear Kom,

Each trips with tips THB 300 okay?
I haven't tel. in Thailand.

Could your driver can contact us by whatsapp? or Wechat?
Thanks a lot.

Best regards,

From: Kom ma [mailto:komson_pong@yahoo.com]
Sent: Friday, June 16, 2017 8:24 PM
To:
Subject: Re: 泰國機場接送查詢

Dear
The price for car type 1 are
23 Dec 17 is 1200THB net price
26 Dec 17 is 1200THV net price
Please confirm with pick up time and each trips?
Best Regards
Kom
http://www.thaitaxis.com

Sent from my iPhone

On Jun 16, 2560 BE, at 4:53 PM, wrote:
Dear Sir / Madam,

你好, 我想問一下如果以下的行程接送, 你們可安排嗎? 如果OK, 費用是多少? Thank you!

2人+1件行李

23-Dec-2017 (中午12:00)
上車:-
Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport (機場旁的酒店)
送到:-
Movenpick Siam Hotel Na Jomtien Pattaya (芭提雅酒店)

26-Dec-2017 (早上06:45)
Movenpick Siam Hotel Na Jomtien Pattaya (芭提雅酒店)
BKK Airport (曼谷 BKK機場)
*End-Quote*

屌佢老味, send email問佢幾錢, 佢話1200THB+Tips,
佢問我比幾多tips, 我話300thb / trip
佢話要300rmb
係咪想搵我笨

擺明搵老襯啦
邊有可能tips仲貴過程車費

係我英文唔好定點?
我睇佢覆你係每程1200B, 呢個係正常價啦
佢由頭到尾都無問你要tips
跟住你無拿拿又話300b each trip with tips
即佢咪以為你想300B一程囉(佢心諗你係咪傻架),咪再覆你300人仔一程就得囉
請問下依加匯率幾多先正常或者抵,怕差太遠

D/L 個app 啦 super rich ,個rate算係好

D/L 個app 啦 super rich ,個rate算係好

super rich 係泰國找換店名,有兩間,自己再格下價

*Quote*
Dear
300 Chinese Yuan is o k
Thanks
Kom

Sent from my iPad

On Jun 17, 2017, at 4:11 PM, wrote:
Dear Kom,

Each trips with tips THB 300 okay?
I haven't tel. in Thailand.

Could your driver can contact us by whatsapp? or Wechat?
Thanks a lot.

Best regards,

From: Kom ma [mailto:komson_pong@yahoo.com]
Sent: Friday, June 16, 2017 8:24 PM
To:
Subject: Re: 泰國機場接送查詢

Dear
The price for car type 1 are
23 Dec 17 is 1200THB net price
26 Dec 17 is 1200THV net price
Please confirm with pick up time and each trips?
Best Regards
Kom
http://www.thaitaxis.com

Sent from my iPhone

On Jun 16, 2560 BE, at 4:53 PM, wrote:
Dear Sir / Madam,

你好, 我想問一下如果以下的行程接送, 你們可安排嗎? 如果OK, 費用是多少? Thank you!

2人+1件行李

23-Dec-2017 (中午12:00)
Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport (機場旁的酒店)

26-Dec-2017 (早上06:45)
BKK Airport (曼谷 BKK機場)
*End-Quote*

屌佢老味, send email問佢幾錢, 佢話1200THB+Tips,
佢問我比幾多tips, 我話300thb / trip
佢話要300rmb
係咪想搵我笨

擺明搵老襯啦
邊有可能tips仲貴過程車費

係我英文唔好定點?
我睇佢覆你係每程1200B, 呢個係正常價啦
佢由頭到尾都無問你要tips
跟住你無拿拿又話300b each trip with tips
即佢咪以為你想300B一程囉(佢心諗你係咪傻架),咪再覆你300人仔一程就得囉

Sorry , 我睇返應該係溝通誤會。
都係搵返個識講中文既接送算(要1500THB)

或者一係到時call UBER 都係1310THB左右
包車去芭堤雅有冇問過炳嫂幾錢?
香港人黎,可以whatsapp 炳仔報價。

有沒有whatsapp number提供?

後日出發,想問有冇上網卡推介?
我凌晨先到泰國機場,嗰邊仲會唔會有得買?

鴨記$40就有張, 有時間就係香港買定先啦

TrueMove $30-$40
AIS $40-$45
有冇熟華欣既巴絲
黎緊24號會由華欣返去曼谷 酒店近Asok
有冇邊架華欣返曼谷既巴士 或 minivan 係停近附近架?
剛去完泰國
生活貼士係
搭uber grab係最好
搭的士 佢肯計錶就一定最平
不過就9成唔計錶
轉個灣 4分鐘車程開價收150泰銖
Uber收60泰珠

health land個泰式massage真係好抵屌
剛去完泰國
生活貼士係
不過就9成唔計錶
Uber收60泰珠

grab夜晚 係唔係貴d?
8月同男友諗住去泰國4日3夜
兩個人都未去過泰國
想行行食食dup下骨
係咪去曼谷最好?
剛去完泰國
生活貼士係
不過就9成唔計錶
Uber收60泰珠

grab夜晚 係唔係貴d?

我又無實際比較過
Call 車 用Grab
好用 夠抵
可以用現金 平過一般包車
想問下RAMAYANA WATER PARK大家會上網訂飛定係炳嫂有得賣?
聽朝上機
淨係 book左 禪 同 Asia herb 做spa
有無其他推介?之前做開巴 BHAWA 貴左好多
啱啱去完
芭堤雅幾好天
有冇人去過清邁? 交通你地會搭咩?
黎緊兩個女仔去Bangkok 6日5夜
有冇景點推介/必食既野?
想去water park

感謝大家幫忙
黎緊兩個女仔去Bangkok 6日5夜
有冇景點推介/必食既野?
想去water park

感謝大家幫忙

Google啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞