有冇人鐘意去泰國(二)

371 回覆
4 Like 0 Dislike
清邁清萊有無villa推介?
呢個芭堤雅水上活動plan有冇伏 $418/1個人
海底漫步+香蕉船+摩托艇+滑翔傘+浮潛
https://www.hopetrip.com.hk/product/77679.html

上年買過無伏

都係呢個網買?

建議去其他網搵啲可以退嘅 萬一天氣唔好就無得玩
Pattaya Happy卡定ais好
上機了
如果想去浮潛係咪唔應該去珊瑚島?
急問 有冇人知曼谷間Genshi Yaki係咪結業?
上google 見到永久結業
如果嚟緊有個星期六去jj market
建議夜晚去jj green 定係遠少少去 火車夜市好啲
因為呢兩個感覺上有少少相似 有無巴絲去過jj green可以講下
health land 定let's relax 比較好?
因為呢兩個感覺上有少少相似 有無巴絲去過jj green可以講下

啱啱去完泰國返黎
我有去jj market 同文化中心站個個夜市
因為有幾個火車夜市 唔知你講邊個
文化中心站個個夜市其實都幾好行
有衫買 有野食買 有酒吧 又有LIVE BAND
我就係平日去 當地人話星期五-日 會再多野行d
我就覺得值得去下 同埋地點都算方便
一出mrt 穿過
有人話jj green已經冇之前咁多野行了
所以我就冇去到

啱啱去完泰國返黎
我有去jj market 同文化中心站個個夜市
因為有幾個火車夜市 唔知你講邊個
文化中心站個個夜市其實都幾好行
有衫買 有野食買 有酒吧 又有LIVE BAND
我就係平日去 當地人話星期五-日 會再多野行d
我就覺得值得去下 同埋地點都算方便
一出mrt 穿過
有人話jj green已經冇之前咁多野行了
所以我就冇去到

唔該哂巴打
計劃緊自己一條友去曼谷3日2夜
除左叫雞仲有咩好地方玩
利申:去過幾次曼谷,次次都叫雞

Healthland好撚抵
上個月去bkk都係去healthland揼
計劃緊自己一條友去曼谷3日2夜
除左叫雞仲有咩好地方玩
利申:去過幾次曼谷,次次都叫雞

揾女帶你去

入面你係揼邊款? 好多款 唔識簡
下星期去半個月清邁
有冇人去左neon個個market?廢到嘔
布吉玩五日點睇?
諗住住pool villa同鳩hea

年頭去完JJ再去JJ GREEN 我覺得都可以去下
但2揀1 我會去火車
布吉玩五日點睇?
諗住住pool villa同鳩hea

我上次去布吉5日4夜主要都係係PATONG HEA下
可以去phuket town同埋出島玩
下星期去半個月清邁

巴打share下個行程得唔得
我而家都plan緊10日清邁
想參考下
聽講JJmarket隔離仲有一個night market, 求指點

聽我同事講lets relax 要book係唔係真?

有幾廢?見到新假期定唔知飲食男女有推介

有幾廢?見到新假期定唔知飲食男女有推介

岩岩search左google 開頭以為你講Nang Loeng Market
我搞錯左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞