有冇人鐘意去泰國(二)

371 回覆
4 Like 0 Dislike
上一個post

有冇人勁鐘意去泰國
https://lihkg.com/thread/39894/page/40?ref=ios

大家繼續傾下泰國有咩好玩好食!
Share咩酒店 villa 好住!
芭提雅有無咩推介
芭提雅有無咩推介

訂間靚酒店嘆
芭提雅有無咩推介

訂間靚酒店嘆

玩3日喎
布吉酒店求推薦
布吉酒店求推薦

Sleep with me
機場搭uber係咪會捉?
搭的士既話有咩注意地方?
十幾年未去過曼谷 驚做水魚
我!
自己試過係芭提雅留左3晚 自己會幾悶如果唔係去gogobar
布吉酒店求推薦

Sleep with me

唔好意思 流左無講
4個人住 度假屋都得 1000蚊左右budge
唱泰銖係香港唱定去泰國機場唱好
唱泰銖係香港唱定去泰國機場唱好

當地唱啦,係super rich 唱

或者去櫃員機開海外提款,rate 都唔錯
仲有,電話卡去到泰國機場先買都得,包用到!仲有職員幫你做晒所有setting
價錢貴深水埗少少only, 但慳番腳程時間! 又唔驚用唔到!
第一次去曼谷,有咩推介?

同咩人去?
訂好酒店 好興奮
身在華欣留名
今日機場superrich 唱 4.41
身在華欣留名
今日機場superrich 唱 4.41

半個月前我唱4.42-4.44
華欣superrich個rate係咪同機場一樣? 曼谷來回華欣有冇平包車介紹?我見最平都要2300thb
另外講一講,上個post有巴打問過機場附近d酒店,今次去住左間叫BS Premier,包機場來回接送早餐,$200一晚,一去到又係比間地下房我,間房過一晚其實都ok,算乾淨,但真係太多蚊,即刻換房,夜晚行出去得間7仔,所以無宵夜食 ,個早餐就唔掂,仲有我女人本身對污糟野比較敏感,佢叫我下次唔好再book呢間

同咩人去?

朋友,3女1男。同埋想問街邊野係咪唔好亂食?

利申:絲
想問下如果曼谷去華欣 中途想去一間七岩既cafe The tea house
用uber 去到七岩, 再搵taxi 落華欣resort
可唔可行 會唔會同包車差唔多價錢 唔該哂

同咩人去?

朋友,3女1男。同埋想問街邊野係咪唔好亂食?

利申:絲

街邊野係泰國精髓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞