有冇人鐘意去泰國(二)

371 回覆
4 Like 0 Dislike
23/12-26/12去泰國
係咪唔洗等 依家買定

講緊機票

買定啦
聖誕咁貴

正常時間要3千
23/12-26/12去泰國
係咪唔洗等 依家買定

講緊機票

買定啦
聖誕咁貴

正常時間要3千

Btw想問埋有無巴打聖誕去過曼谷
氣氛好唔好同埋有無咩特別野玩/活動
聽晚夜機同屋企人飛去布吉(兩老五十幾歲)

有咩活動好推介

第一次去布吉(泰國都係)
咩都唔識
上網睇
都係join下啲local tour
玩下spa massage咁

一日join local tour 外島遊,晚上睇下人妖show
一日去Phuket Town行下加去下夜巿
一日去下Outlet 睇下,跟住去查龍寺,大佛,黃昏六點前去Promthep Cape睇日落

巴打好波
多謝晒
有冇人知曼谷明是噠叻區的英文/泰文係咩?
想去探個失散聯絡的親戚
想去探個失散聯絡的親戚

http://www.thaicn.net/news/csgy/2013-04-17/6491.html

google完得一個咁既link有呢個名,問胡慧沖啦

有咩活動好推介

咩都唔識
上網睇

一日join local tour 外島遊,晚上睇下人妖show
一日去下Outlet 睇下,跟住去查龍寺,大佛,黃昏六點前去Promthep Cape睇日落

巴打好波
多謝晒

去到記得包膠

我下個月都去
想去探個失散聯絡的親戚

http://www.thaicn.net/news/csgy/2013-04-17/6491.html

google完得一個咁既link有呢個名,問胡慧沖啦

我搵極都係得呢個
我聽日就返香港啦,今次9日都係hea,除左第2日去美功站同水上市場之外,差唔多日日骨,d雨雲日日跟住我咁,頭3日係機場附近間渡假村度住 Thong Ta Resort ,一來平,二來夜晚好多野食,機場B層有superrich唱錢,跟住3晚去芭提雅,住movenpick siam,不過離步行街20幾分鐘車,晚晚要座3xx 蚊車返去,間酒店就好正,全部海景房,早餐好掂,最後3,日返曼谷住X2 Viba, package包既,出入都ok, BTS on nut站,今日去翟度翟買左D好野
想去探個失散聯絡的親戚

街名都無個,點搵?
假如你有完整地址可以pm我
想去探個失散聯絡的親戚

街名都無個,點搵?
假如你有完整地址可以pm我

曼谷咯枕倫曼路明是噠叻區後直街
應該係華人聚居的地方,多謝幫忙
想問下有無人去過Ko Pha-ngan?或者有無咩小島介紹啊?🙏🏻

利申 淨係睇左post 2, 如果講過勿diu
想問下有無人去過Ko Pha-ngan?或者有無咩小島介紹啊?🙏🏻

利申 淨係睇左post 2, 如果講過勿diu
我聽日就返香港啦,今次9日都係hea,除左第2日去美功站同水上市場之外,差唔多日日骨,d雨雲日日跟住我咁,頭3日係機場附近間渡假村度住 Thong Ta Resort ,一來平,二來夜晚好多野食,機場B層有superrich唱錢,跟住3晚去芭提雅,住movenpick siam,不過離步行街20幾分鐘車,晚晚要座3xx 蚊車返去,間酒店就好正,全部海景房,早餐好掂,最後3,日返曼谷住X2 Viba, package包既,出入都ok, BTS on nut站,今日去翟度翟買左D好野

上圖D野幾錢?

呢啲掛畫幾年前已經賣緊
希望你無買貴

有咩活動好推介

咩都唔識
上網睇

巴打好波
多謝晒

去到記得包膠

我下個月都去

一定一定
去曼谷有咩推介 正路又得 唔正路 又得 諗住去下揼骨 去下食野 Shopping 去夜市 去下Club 叫下
有冇其他推介

呢啲掛畫幾年前已經賣緊
希望你無買貴

佢開價250/1,我話買3件有無得平,佢就話200/1,唔知算平定貴啦

呢啲掛畫幾年前已經賣緊
希望你無買貴

佢開價250/1,我話買3件有無得平,佢就話200/1,唔知算平定貴啦

200 baht?
6月底去布吉
未去過泰國應該點玩
去7日
係咪應該要BOOK定D TOUR???
有冇咩地方/活動可以推薦
想問下食飯同按摩
Tips係直接比個人定埋單找錢一刻先比?
lm
6月底去布吉
未去過泰國應該點玩
去7日
係咪應該要BOOK定D TOUR???
有冇咩地方/活動可以推薦

7日都布吉真係太多 除非你好hea
出島可以去到先book 都係食下野揼下骨

呢啲掛畫幾年前已經賣緊
希望你無買貴

200 baht?

每幅200不
其實想問下一個人去曼谷會唔會危險?
未去過泰國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞