有冇人鐘意去泰國(二)

371 回覆
4 Like 0 Dislike
華欣有咩地方/餐廳好值得去?

正盛
芭提雅有咩地方/餐廳好值得去?
我想問如果包車去北碧有冇介紹?

想去桂河橋有冇推介

我上網訂左klook包車 HKD$900-1000兩個人

咁貴
下個月準備去 泰國 布吉
會玩 潛水 仲有咩介紹?
我想問如果包車去北碧有冇介紹?

想去桂河橋有冇推介

我上網訂左klook包車 HKD$900-1000兩個人

咁貴

多數都過千
人在曼谷
因為住airbnb唔係最旺個區
想問下邊度有街邊小食上網search好耐都無講位置
!尤其係香蕉蛋餅
想問nana plaza 18歲入唔入得 尋日入去班囡話要20歲先入得,係咪真

同埋hand job 幾多錢到?
仲有,電話卡去到泰國機場先買都得,包用到!仲有職員幫你做晒所有setting
價錢貴深水埗少少only, 但慳番腳程時間! 又唔驚用唔到!

其實香港機場都有得拎
但唔知咩水位

我今次第一次用淘寶,30人仔一張
買左兩張,宜家用緊無咩問題
如果唔順路出去鴨記
又或者唔想去到機場排隊出卡
有淘開野既其實都放便

會唔會買klook去機場拎好啲?
仲有,電話卡去到泰國機場先買都得,包用到!仲有職員幫你做晒所有setting
價錢貴深水埗少少only, 但慳番腳程時間! 又唔驚用唔到!

其實香港機場都有得拎
但唔知咩水位

如果唔順路出去鴨記
有淘開野既其實都放便

會唔會買klook去機場拎好啲?

鴨記都係三十蚊一張
下個月中過布吉
想問下浮潛有咩島好介紹?
(最好少啲大媽)
之前有巴打講similan island六月是咪已經封左島?

同埋激流+ATV係咪都係攀牙島?

拜謝

同問

同問

想問Pattaya 出珊瑚島玩水 join day trip會唔會好水魚
聽人講咩浮潛 水底漫步咩都睇唔到
係咪自己去重好?

想玩水上電單車 水上降落傘
2個人
Day trip嘅話 $470 1個人
曼谷又爆炸好驚喎
曼谷又爆炸好驚喎

又來 後日出發

同問

想問Pattaya 出珊瑚島玩水 join day trip會唔會好水魚
係咪自己去重好?

2個人

上年跟day trip都幾趕下
自由時間唔夠去其他沙灘, 午餐食垃圾
勝在唔使煩, 唔怕俾人屈, 完左有相俾

浮潛
水唔清, 都叫有野睇下既, 不過諗返起, 其實都幾危險
會俾件救生衣, 但係一次十幾廿人落去又唔點人頭
仲有d人連游水都唔識, 我諗唔見左個或者濁死左佢都唔知
最痴線係浮浮下有其他團架艇駛埋黎

水底漫步
垃圾, 浪費時間, 趕豬咁趕

自己去我估都係將你夾落day trip團到
曼谷又爆炸好驚喎

咪嚇我地
去秦國都係跟秦國朋友落pub個d
去咁多次都冇食過街邊野
曼谷人地帶去都係食個幾間 咩阿一酒家 香格里拉酒家
鵝粉 食翅 (成煲都係1000hkd有找 香港買要3、4千
環保撚唔好譴責我

有冇人都岩落pub? 岩時間旅行可以一齊去 我住朋友酒店唔洗錢

同問

係咪自己去重好?

2個人

上年跟day trip都幾趕下
自由時間唔夠去其他沙灘, 午餐食垃圾
勝在唔使煩, 唔怕俾人屈, 完左有相俾

浮潛
水唔清, 都叫有野睇下既, 不過諗返起, 其實都幾危險
會俾件救生衣, 但係一次十幾廿人落去又唔點人頭
仲有d人連游水都唔識, 我諗唔見左個或者濁死左佢都唔知
最痴線係浮浮下有其他團架艇駛埋黎

水底漫步
垃圾, 浪費時間, 趕豬咁趕

自己去我估都係將你夾落day trip團到

玩呢D活動就去峇里啦
秦國出名呃遊客 當地秦國朋友都會叫你唔好玩
曼谷又爆炸好驚喎

咪嚇我地

炸醫院
曼谷又爆炸好驚喎

咪嚇我地

炸醫院

今次起正曼谷
想問芭堤雅 Cartoon Network 定 Ramayana 水上樂園好玩d?
想問芭堤雅 Cartoon Network 定 Ramayana 水上樂園好玩d?

早兩日去左ramayana,有沖廁好正

CN聽人講冇咩玩好悶

其實香港機場都有得拎
但唔知咩水位

如果唔順路出去鴨記
有淘開野既其實都放便

求link
速度如何

【我在飞猪 发现了一条旅行好线路, 我们一起去啊!】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.hbGZir?cv=A5ebZuDBf8C&sm=79a935,或复制这条信息¥A5ebZuDBf8C¥后打开👉手机淘宝👈

mk賣緊35
十月去曼谷3日兩夜
應該都係瘋狂massage 食野算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞