有冇人鐘意去泰國(二)

371 回覆
4 Like 0 Dislike
布吉玩五日點睇?
諗住住pool villa同鳩hea

我上次去布吉5日4夜主要都係係PATONG HEA下
可以去phuket town同埋出島玩

我黎緊都會去五日布吉
打算兩日芭東 一日皇帝島一日pp島 一日是旦hea
七月同bf去曼谷我要瘋狂做spa同massage有冇咩推介

住mode sathorn唔知有冇伏,鳩揀
health land 定let's relax 比較好?

Healthland好撚抵
上個月去bkk都係去healthland揼

入面你係揼邊款? 好多款 唔識簡

我揼最平traditional Thai massage咋
550baht 2hrs
俾埋tips圍返都係HKD170
health land 定let's relax 比較好?

Healthland好撚抵
上個月去bkk都係去healthland揼

聽我同事講lets relax 要book係唔係真?

冇去 上網睇成日full booking 廢事煩
有冇人去左neon個個market?廢到嘔

有幾廢?見到新假期定唔知飲食男女有推介

好多都冇開 去左咁多個夜市 淨係個到冇買野

Mode hotel 個人覺得幾好,係大堂好多蚊!

但女友覺得間房有啲野

但女友覺得間房有啲野

係覺得有啲嘢定真係見到啲乜

但女友覺得間房有啲野

見唔到

但女友覺得間房有啲野

見唔到

咁都好啲
希吉好撚悶
希吉好撚悶

想問下華欣既Asira Boutique HuaHin同埋
The Rock Hua Hin Beachfront Spa Resort呢2間如何?
聽講JJmarket隔離仲有一個night market, 求指點

有無巴絲幫到手
原本預定就4日芭提雅玩下水上活動
然後3日曼谷行下夜市

但鐘意去動物景點同行夜市 會唔會有芭提雅同曼谷以外既地方推介
求旅遊達人
聽講JJmarket隔離仲有一個night market, 求指點

有無巴絲幫到手

指點啲咩 jj green
無咩野行 可以唔去
原本預定就4日芭提雅玩下水上活動
然後3日曼谷行下夜市

但鐘意去動物景點同行夜市 會唔會有芭提雅同曼谷以外既地方推介
求旅遊達人

曼谷同芭堤雅都有野生動物園
其實你想問咩?

有無巴絲幫到手

指點啲咩 jj green
無咩野行 可以唔去

因為未行過,次次8點左右jj market收檔之後就焗住走人。
小弟有幾個問題想問下
我下個月去7日芭堤雅+曼谷
打算DAY 1一落機就去芭堤雅,玩到DAY 3朝早(應該12點前)就去曼谷
咁我book酒店應該book day 1-day 2,定day 1-day 3?

同埋由機場去酒店(芭堤雅),係香港book定車,係機場門口搵的士定call uber平d

thx
小弟有幾個問題想問下
打算DAY 1一落機就去芭堤雅,玩到DAY 3朝早(應該12點前)就去曼谷
咁我book酒店應該book day 1-day 2,定day 1-day 3?

同埋由機場去酒店(芭堤雅),係香港book定車,係機場門口搵的士定call uber平d

thx

day1 check in day3 check out
day2-day3唔洗訓咩
係香港book定會好啲嘅 用klook kkday個啲都得
小弟有幾個問題想問下

thx

唔該巴打
姐係分別day1-3(芭堤雅),day3-7(曼谷)咁?
剛剛6月1日至4日去完
仲有,電話卡去到泰國機場先買都得,包用到!仲有職員幫你做晒所有setting
價錢貴深水埗少少only, 但慳番腳程時間! 又唔驚用唔到!

其實香港機場都有得拎
但唔知咩水位

我今次第一次用淘寶,30人仔一張
買左兩張,宜家用緊無咩問題
如果唔順路出去鴨記
又或者唔想去到機場排隊出卡
有淘開野既其實都放便

求link
速度如何

【我在飞猪 发现了一条旅行好线路, 我们一起去啊!】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.hbGZir?cv=A5ebZuDBf8C&sm=79a935,或复制这条信息¥A5ebZuDBf8C¥后打开👉手机淘宝👈

mk賣緊35

深水步賣緊$20一張happy卡,7日任用4G
小弟有幾個問題想問下

thx

唔該巴打
姐係分別day1-3(芭堤雅),day3-7(曼谷)咁?

day 1 pattaya checkin
day 3 pattaya check out
day 3 bkk check in
day 7 bkk check out
去芭提雅一定要去大浴室
有無巴絲知道船麵喺邊度食? 同埋聽講個湯係用血做 知唔知係乜血做?雞牛豬?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞