有冇人鐘意去泰國(二)

371 回覆
4 Like 0 Dislike
呢到 有冇人有泰國女朋友/老婆?
想問下RAMAYANA WATER PARK大家會上網訂飛定係炳嫂有得賣?

我上星期去
我求奇係一間agent到買
想問下RAMAYANA WATER PARK大家會上網訂飛定係炳嫂有得賣?

我上星期去
我求奇係一間agent到買

我係上網訂
平日去無人同你爭
正野
有冇人去過清邁? 交通你地會搭咩?

黎緊8月尾去 打算uber grab taxi

grab真係好好用

有無人用過果個bell service 酒店接去另一間酒店好似幾方便
樓上炳仔係咪類似代辦果d ?

grab真係好好用

試下先
講真差唔多廿年前細個三年級個陣去過一次覺得無咩特別,一直都唔明點解咁多香港人中意去,覺得泰文又唔好聽,之後直到前排同朋友去多次先發現呢個國家真係無得輸
啲人又有禮貌,啲嘢又好啱食,又平又抵
而家仲要覺得泰文好撚正
星期五出發
華欣有冇推介villa?
我下年一月尾去華欣
講真差唔多廿年前細個三年級個陣去過一次覺得無咩特別,一直都唔明點解咁多香港人中意去,覺得泰文又唔好聽,之後直到前排同朋友去多次先發現呢個國家真係無得輸
啲人又有禮貌,啲嘢又好啱食,又平又抵
而家仲要覺得泰文好撚正

平平平!
今年去左兩次, 出年又想去
Yoyo
大力推推
曼谷邊有冇海景酒店?
咁恐怖 我都諗住book
the rock hua hin boutique beach resort
優: 私人按摩池, 直落沙灘, 房大, 平
缺: 有D舊, 所有房都冇海景
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞