有冇人鐘意去泰國(二)

371 回覆
4 Like 0 Dislike
想問下
芭提雅晚餐有咩餐廳推介
最好唔好好似懸崖餐廳咁遠
第一次去曼谷,有咩推介?

同咩人去?

朋友,3女1男。同埋想問街邊野係咪唔好亂食?

利申:絲

第一次去,都係行晒4面佛附近d大商場 e.g. paragon, central world
附近有個商場唔記得咩名,係集合左好多街頭小食係入面!

再去phrom phong 站附近兩個大商場 emporium 同 emquatier, 附近又有間魚蛋粉超好食!

Dup骨去lets relax dup la, 不過記得早d book 位, 勁full !!

再去水上樂園玩下就去 central plaza BangNa, 半個鐘車程左右

街邊野我就照食既,我出名腸胃差都完全無事
Sala daeng d 街邊檔都幾多選擇!

同咩人去?

街邊野係泰國精髓

無錯!
另外講一講,上個post有巴打問過機場附近d酒店,今次去住左間叫BS Premier,包機場來回接送早餐,$200一晚,一去到又係比間地下房我,間房過一晚其實都ok,算乾淨,但真係太多蚊,即刻換房,夜晚行出去得間7仔,所以無宵夜食 ,個早餐就唔掂,仲有我女人本身對污糟野比較敏感,佢叫我下次唔好再book呢間

感謝巴打!
已決定訓陣機場算
我想問如果包車去北碧有冇介紹?
7月出發
仲有個幾月...好漫長
7月頭同女朋友去 7日6夜,第一次去泰國
4日芭提雅 3日曼谷
Book好哂酒店,但間酒店好似有啲遠
有冇行程好推介 到依家咩都未plan
Btw, 女朋友有講過話想係香港買啲package 到過邊玩,你地點睇
其實炳嫂好唔好 平唔平?
留名 massage 緊
Pattaya 有個新大型show 叫KAAN 5月17先開幕 有巴絲去睇嘅話 包膠下

同咩人去?

第一次去,都係行晒4面佛附近d大商場 e.g. paragon, central world
附近有個商場唔記得咩名,係集合左好多街頭小食係入面!

再去phrom phong 站附近兩個大商場 emporium 同 emquatier, 附近又有間魚蛋粉超好食!

Dup骨去lets relax dup la, 不過記得早d book 位, 勁full !!

再去水上樂園玩下就去 central plaza BangNa, 半個鐘車程左右

街邊野我就照食既,我出名腸胃差都完全無事
Sala daeng d 街邊檔都幾多選擇!

唔該哂巴打
布吉酒店求推薦

Sleep with me

唔好意思 流左無講
4個人住 度假屋都得 1000蚊左右budge

4個人住嘅渡假屋無試過
不過住過the senses resort 兩個人 一晚唔洗hkd400
服務又好
仲住左晚the naka phuket hkd2000一晚不過超正
7月頭同女朋友去 7日6夜,第一次去泰國
4日芭提雅 3日曼谷
Book好哂酒店,但間酒店好似有啲遠
有冇行程好推介 到依家咩都未plan
Btw, 女朋友有講過話想係香港買啲package 到過邊玩,你地點睇

我無去過芭提雅啊,不過慣左去到布吉先報local tour...
始終有時天氣問題呀 或者touchwood病左可以就時間
仲有女朋友撞正唔方便都可以就嘛

想去桂河橋有冇推介
仲有,電話卡去到泰國機場先買都得,包用到!仲有職員幫你做晒所有setting
價錢貴深水埗少少only, 但慳番腳程時間! 又唔驚用唔到!

其實香港機場都有得拎
但唔知咩水位
仲有,電話卡去到泰國機場先買都得,包用到!仲有職員幫你做晒所有setting
價錢貴深水埗少少only, 但慳番腳程時間! 又唔驚用唔到!

其實香港機場都有得拎
但唔知咩水位

我今次第一次用淘寶,30人仔一張
買左兩張,宜家用緊無咩問題
如果唔順路出去鴨記
又或者唔想去到機場排隊出卡
有淘開野既其實都放便

想去桂河橋有冇推介

我上網訂左klook包車 HKD$900-1000兩個人
lm

其實香港機場都有得拎
但唔知咩水位

如果唔順路出去鴨記
有淘開野既其實都放便

求link
速度如何
想去動物園,玩户外活動( jingle flight ATV, 賽車),,睇水清沙幼沙灘,又想玩射擊

得三日,唔知去布吉定清邁好
華欣有咩地方/餐廳好值得去?

其實香港機場都有得拎
但唔知咩水位

如果唔順路出去鴨記
有淘開野既其實都放便

求link
速度如何

【我在飞猪 发现了一条旅行好线路, 我们一起去啊!】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.hbGZir?cv=A5ebZuDBf8C&sm=79a935,或复制这条信息¥A5ebZuDBf8C¥后打开👉手机淘宝👈

想去動物園,玩户外活動( jingle flight ATV, 賽車),,睇水清沙幼沙灘,又想玩射擊

得三日,唔知去布吉定清邁好

布吉打手呢度
有無人搭曼谷bts聽啲站名覺得好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞