有冇人鐘意去泰國(二)

371 回覆
4 Like 0 Dislike
呢個芭堤雅水上活動plan有冇伏 $418/1個人
海底漫步+香蕉船+摩托艇+滑翔傘+浮潛
https://www.hopetrip.com.hk/product/77679.html
懸崖餐廳要係邊到訂位,walkin係咪9成無枱
順手問埋係咪一定要包車去,來回都uber會唔會無車?
我上年都去左3次bkk...
鍾意住phrom phong 果面

果頭不得了wo

試過去dup骨... 爽
我想問依家去曼谷仲使唔使著素色衫
我想問依家去曼谷仲使唔使著素色衫

旅客好似就唔洗跟 本身國民自動波會著
咁當然你唔好大紅大紫
曼谷大雨行雷閃電
酒店啲電視台有冇得睇歐聯
酒店啲電視台有冇得睇歐聯

有fox sport
估會播掛
曼谷大雨行雷閃電

睇天氣預報下星期日日雷雨
黎緊去曼谷 想問係咪一定要帶定一定數額泰銖入境?聽講落機之後入境會check 係香港邊度換泰珠抵架?

次次1蚊泰銖都無帶咁入境

揀中你黎問 你答唔到一定唔比你入境

2萬泰銖/等值外幣就得

5000b 就得 自己上泰國海關網睇
曼谷大雨行雷閃電

咪j信佢!
預料既6日!日日都好好天氣
曼谷大雨行雷閃電

咪j信佢!
預料既6日!日日都好好天氣

因為泰國隨時都會爆熱對流
通常黎得快去得快
所以基本上日日都係雷雨icon
但我去個幾日 日日都天晴 體感45度
https://www.hopetrip.com.hk/product/77679.html

上年買過無伏
黎緊去曼谷 想問係咪一定要帶定一定數額泰銖入境?聽講落機之後入境會check 係香港邊度換泰珠抵架?

2萬泰銖/等值外幣就得

到時先禁得唔得
第一次遊曼谷想問下係kkday 買個d包車package,去到機場會唔會俾人當做uber咁捉?見好多人話最近uber 係機場捉得好緊
有冇人知Bkk機場綠色Super Rich個rate大概幾多?
洗唔洗係香港兌小小先?
咁多曼谷既
想問有冇布吉邊間正既spa
同有冇巴打有心得分享下 飲飲食食 玩 蒲邊方面都得
沙灘求介紹

2萬泰銖/等值外幣就得

到時先禁得唔得

等值cash就ok
有無自駕攻略

上年買過無伏

都係呢個網買?

呢排搞乜 嚟緊去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞