有冇人鐘意去泰國(二)

371 回覆
4 Like 0 Dislike
曼谷隨左relax之外
有無推介
如果係華欣兩日有咩好玩?
曼谷隨左relax之外
有無推介

soi cowbay
而家仲有冇皇家牛乳片呢樣野賣
曼谷隨左relax之外
有無推介

soi cowbay

巴打
想問下 曼谷包車去華欣有咩介紹 4個人
曼谷隨左relax之外
有無推介

soi cowbay

都係relax既一種黎既...
如果係華欣兩日有咩好玩?

岩岩去完
有座山去行
入面有個好巨型天然山洞,有座廟
好多人去

唔使包車 市中心有Minivan 180 baht 一個人

坐5定6個人
第一次去曼谷,有咩推介?

同咩人去?

朋友,3女1男。同埋想問街邊野係咪唔好亂食?

利申:絲

第一次去,都係行晒4面佛附近d大商場 e.g. paragon, central world
附近有個商場唔記得咩名,係集合左好多街頭小食係入面!

再去phrom phong 站附近兩個大商場 emporium 同 emquatier, 附近又有間魚蛋粉超好食!

Dup骨去lets relax dup la, 不過記得早d book 位, 勁full !!

再去水上樂園玩下就去 central plaza BangNa, 半個鐘車程左右

街邊野我就照食既,我出名腸胃差都完全無事
Sala daeng d 街邊檔都幾多選擇!

魚蛋粉間野叫咩名?

曼谷大雨到
希望芭提雅唔好咁大

坐5定6個人

之前坐過d van
但今次我地想包車去舒服d
芭堤雅水上活動跟團有冇伏
求曼谷 射擊推介
尋日曼谷落狗屎
想問芭提雅有無得淨係玩水山降落傘,玩完就走,完全唔想跟day trip
想問芭提雅有無得淨係玩水山降落傘,玩完就走,完全唔想跟day trip

降傘好似800b
不過我冇玩到
我玩左個package幾抵下
1200b 包4樣活動
水上電單車 香蕉船 水底漫步 同踩板
水上電單車好撚正 自己揸 開到勁撚快

坐5定6個人

之前坐過d van
但今次我地想包車去舒服d

坐minivan入去華欣要幾耐?
我六月頭都去仲未決定好包車定坐minivan
下星期唔好太大雨
求下你!
聽晚夜機同屋企人飛去布吉(兩老五十幾歲)

有咩活動好推介

第一次去布吉(泰國都係)
咩都唔識
上網睇
都係join下啲local tour
玩下spa massage咁
23/12-26/12去泰國
係咪唔洗等 依家買定
係咪唔洗等 依家買定

講緊機票
係咪唔洗等 依家買定

講緊機票

買定啦
聖誕咁貴
聽晚夜機同屋企人飛去布吉(兩老五十幾歲)

有咩活動好推介

第一次去布吉(泰國都係)
咩都唔識
上網睇
都係join下啲local tour
玩下spa massage咁

一日join local tour 外島遊,晚上睇下人妖show
一日去Phuket Town行下加去下夜巿
一日去下Outlet 睇下,跟住去查龍寺,大佛,黃昏六點前去Promthep Cape睇日落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞