[求行程推薦]黎緊同女朋友去七日泰國

36 回覆
1 Like 0 Dislike
黎緊7月7號同女朋友去七日泰國
4日芭提雅 3日曼谷

第一日落機返到酒店我諗都大約下晝五點,諗住夜晚搵啲夜市食嘢或者睇下人妖,上網搵到一個地方 叫Mimosa,但唔知好唔好

第二日會去Cartoon Network個水上樂園,玩到夜晚就去Rimpa Lapin食野

第三日BOOK左HopeTrip去格蘭島玩,但未諗到夜晚

第四日起身Check-out 轉曼谷,不過未諗到點過去,炳嫂? 呢一日朝早仲可唔可以出到去行下 ? 同埋唔知當日夜晚做咩好

之後黎緊既三日係曼谷仲未諗好,希望各巴絲出手
係第七日我地搭下晝5點20分機,由曼谷去DMK大概預幾耐?係曼谷既話Call 炳嫂好定用其他方法?

麻煩各巴打絲打解答 無盡感激
lm
8月尾都同女友去6日,同樣芭提雅曼谷
想問巴打有冇spa 推介?
我地骨精嚟
lm
8月尾都同女友去6日,同樣芭提雅曼谷
想問巴打有冇spa 推介?
我地骨精嚟

Same, 我女朋友都好想揼骨
做愛
叫雞
Pattaya好多的士檔口咁
佢地都會返bangkok
上次傾好Pattaya酒店 >bangkok酒店 1000B
個人覺得好抵 加上我地4個人
4日芭提雅 3日曼谷

第一日落機返到酒店我諗都大約下晝五點,諗住夜晚搵啲夜市食嘢或者睇下人妖,上網搵到一個地方 叫Mimosa,但唔知好唔好

第二日會去Cartoon Network個水上樂園,玩到夜晚就去Rimpa Lapin食野

第四日起身Check-out 轉曼谷,不過未諗到點過去,炳嫂? 呢一日朝早仲可唔可以出到去行下 ? 同埋唔知當日夜晚做咩好

係第七日我地搭下晝5點20分機,由曼谷去DMK大概預幾耐?係曼谷既話Call 炳嫂好定用其他方法?

其實炳嫂個rate仲差個BKK地牢間superich
當然你唔係兌100幾十萬
兌1-2萬差唔到好遠
去過10次到全部都係superich兌 橙色既間野
有啲BTS都有 或者pattaya有啲細檔啲rate都靚既
GoGoBar
4日芭提雅 3日曼谷

其實炳嫂個rate仲差個BKK地牢間superich
當然你唔係兌100幾十萬
兌1-2萬差唔到好遠
去過10次到全部都係superich兌 橙色既間野
有啲BTS都有 或者pattaya有啲細檔啲rate都靚既

我都正諗住係superich 兌 Thx巴打
推 求芭提雅 夜市同曼谷好玩推薦
Nana plaza
Nana plaza

情侶之間呢
會唔會租車?

唔會啊
Nana
叫條女去做雞
自己去叫雞

我已經收復左佢 唔想佢出黎害人
帶埋條女去泰國真係哂晒撚哂
梗係SOI COWBOY 帶幾條女出埸去ONYX度玩啦
4日芭提雅 3日曼谷

第二日你去rimpa lapin 諗住幾點到餐廳
因為大家去都係預五點幾就坐係到睇日落
如果過左日落就...

我果陣水上樂園係玩到收工
所以會唔會驚你玩得唔夠喉
不過好就好在地點好近 車費唔會太貴

曼谷可以去下河畔夜市
可以搵晚去d天台酒吧 睇曼谷夜景都幾唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞