我和鄰居大姐姐的故事(7)

1001 回覆
188 Like 3 Dislike
究竟要前世做咗啲咩好嘢先至可以遇到秋兒姐姐
呢個世界公平咩
o camp張相嗰個女朋友
其實出現左未
睇到我唔敢再期望結婚嗰個
係秋兒姐姐
我只希望秋兒姐姐搵到一個對佢好嘅男仔
熙仔其實係咪唔啱佢呢
最愛嗰個唔係結婚嗰個
可能條仆街會收心養性呢
但係秋兒姐姐應該搵一個純潔嘅好男人
純潔好男人
兩個故嘅男主都唔撚係
可能有時就係仆街仔先吸引到咁多女呢
樓主囉 係咁食女
唔係純潔好男人
唉 我只可以嬲自己
我做唔到厚臉皮+仆街
所以注定第日幫人埋單
其實係同一個人
推一推
lm
唔知呢
阿必夠唔夠純潔
唔關我事架
我係葉開葉開
一百六十三

對於應屆會考生黎講,今日係特別既一日,畢竟呢一日有可能係佢地中學生涯既最後一日。但對於我地其他年級既學生黎講,都係要平平凡凡咁上堂。

午餐既時候,我見到秋兒姐姐果班全班連埋佢地班主任出去食飯,後尾秋兒姐姐話佢地去左飲茶,似乎佢地成班既感情都好好。

之後放學,我同阿必講左聲唔駛等我之後,就拿拿聲動身去中五班房既樓層,諗住去搵秋兒姐姐影相兼等埋佢一齊走。

就響我行出後樓梯果一刻,我突然比個人拉左我走上多左一層。

冇錯,呢個著緊細一個碼校服既大波姣婆,就係Kitty姐姐。

都好耐冇見佢了。

題外話,佢件校服全部都係簽名。

「小熙熙。」Kitty姐姐甜笑道。

「係妳?」

中五層再上多一層就係中六、中七層,不過中七既學生已經一早last day,中六既學生人流唔算多,所以我同Kitty姐姐上左去都冇乜人見到。

然後Kitty姐姐再拉我上多半層。

「再繼續上就天台架喇喎。」我道。

「唔上去呀,呢度就ok。」Kitty姐姐鬆開我隻手,再三望一望確保冇人望到我地,然後就一啖錫埋黎。

好柔軟。

好香甜。

幾耐冇試過呢種滋味呢?

仆街,扯旗添。

畢竟我都成四個月冇扑野…

錫錫下我忍唔住將隻手揸左落Kitty姐姐對波度。

「啊…」Kitty姐姐嬌喘道:「唔好…」

你地唔以為我會咁聽話下嘛?

聽到Kitty姐姐咁講我仲揸得大力啲添呀!

「小…熙熙…」Kitty姐姐用右手捉住我揸緊波既左手,道:「呢度…學校黎架…會比人…見到…」

一言驚醒洛克人。

我鬆開手,稍為回復冷靜。

屌,爭啲又谷精上腦。新年果陣先同自己講唔可以再亂扑野,如果唔係點對得住秋兒姐姐呢?

但…我而家比Kitty姐姐搞到慾火焚身,真係好撚想扑鳩佢。

「你想既話…」Kitty姐姐喘住氣道:「遲小小…好唔好?」

我條巨龍而家就扯到恒晒,妳話好唔好吖?

不過…先唔好講我對自己既承諾,就算我而家想扑野,都冇可能響呢度扑野。

就算Kitty有幾鍾意野外露出都好,都冇可能響學校後樓梯比我砌。

唔係,佢真係有可能。

但我唔想野外露出。

於是我唯有點點頭,道:「好。」

「咁…」Kitty姐姐拎左部相機出黎,笑道:「我地自拍返張先喇!」

「哦…」

Kitty姐姐單手拎起部相機,將鏡頭對準我地。

就響佢㩒掣果一刻,佢一啖錫左埋黎。

「妳而家果位男朋友唔介意咩?」影完之後我問。我諗起佢為左個男仔而瘋狂讀書,唔知最後一齊左未呢?所以我試探性咁問。

「邊有男朋友喎!」Kitty姐姐奸笑道:「定係你想做我男朋友?」

「屌,咪嘞。」我開玩笑地道:「一陣妳日日比帽我帶。」

「咁咪係囉。」Kitty姐姐自嘲地笑道:「邊有人會搵我做女朋友架。連你都嫌我污糟喇!」

或者…

我同Kitty姐姐呢類人,根本唔配有愛情。

唉。

「邊係呢,我就係鍾意妳夠污糟。」老實講,我都唔知呢番說話叫唔叫做安慰,不過我都好想安慰下Kitty姐姐。

因為…

安慰佢就好似安慰我自己咁樣。

「其實,妳實會有好男人鍾意架。」我續安慰佢道:「妳既付出,我諗佢一定睇得出既。」

「咁你呢,會唔會諗下我?」Kitty姐姐好似開玩笑地道。

咪撚玩喇,中一果陣已經比你跣鳩過我一次,仲想再玩多次?

「咪撚玩喇,妳前年咪叫過我唔好發夢同妳一齊既?我記撚到而家架!」我皺眉道。

「唓!我都係玩下咋嘛!咁認真做咩喎!」

「好喇好喇,咁我又玩下喇。全世界都唔要妳果陣,咪我要妳囉!」我真係鳩up架咋。

妳話玩,我咪又同妳玩下囉。

「嘻!」Kitty姐姐錫左我塊面一啖:「你話架!」

「屌,我講笑架咋!」我要澄清返!

「唔理喎。」Kitty姐姐擰轉頭,一臉撒嬌樣。

「屌。」

「係喎小熙熙。」

「唔?」

「幫我簽名吖!」Kitty姐姐拎左枝水筆出黎,再指住自己傲人既胸部,笑道:「呢個位特登留返比你架。 」

「頂,妳淫賤唔係扮架喎。」我伸手接過枝筆,響Kitty姐姐胸前既校服位上面撩左隻龜。

「嗯。」Kitty姐姐好滿意。

「咁我落去搵秋兒姐姐先喇。」我笑道:「妳一陣先落去喇,前後腳唔好比人見到呀知唔知道呀?」

「係喇!長氣!」

於是我轉身落樓梯…然後見到有個著便服既人上緊黎中五樓層。

係…社長?

崔宏鋒?

(待續)
NTR既前奏
你未答我個問題
唔好扮睇唔到喎樓豬
劇透就唔好喇
青娃巴
gay巴
點解我遇唔到kitty/秋兒姐姐個types嘅女仔
是但一種都好呀

秋兒姐姐唔好唔要條仆街呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞