[KPOP] K-POP 2021討論區(43)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
用到個 搞 字你都睇嚟幾憎佢
雙方都成年人嚟架啦
泫雅大佢兩年咋 男方都一樣有責任
呢單嘢真係罪不致死到要即炒 重講緊兩個人係睇新聞先知畀人炒 好唔尊重
金泫雅由jyp 過檔跟洪爸之後年年都出碟
有幾年重一年幾次cb
團體、solo 、男女mix 咩都齊晒都幫cube搵唔少錢啦
對比其他公司嘅女王級人馬
金泫雅係 cube嘅待遇真係差好多
如果洪爸係度 一定唔會令親生女無咗
另外就係 男方隊pentagon 根本成班mk
你唔記得除咗泫雅同edawn 之外 pentagon 重有兩個都認拍拖 但係就因為泫雅唔想分手 就直接炒鳩人逼鳩人 其他果啲就潛下水當無事
唔係話唔俾佢拍拖 但係喺公司立場佢咁樣做同公開落公司pr面冇分別
明明前一刻先同你否認咗下一刻你就自己衝番出嚟 公司當然嬲到扎扎跳啦
作為開國功臣喺公司打橫行好正常 但係唔代表你喺大眾面前大大力掟個回力鏢比公司係一個正確嘅行為
cube炒咗佢係不近人情 但係比著我係一個死要面嘅公司高層都真係會咁做
我知
Missing you本身好聽
當年都係一位歌
仲肯去SBS Wendy真係好撚勇
牙dawn肯定係笑得最開心嗰個
女有 雜誌廣告綜藝solo都有
都真係幾誇張 心痛徐玄 話佢喊咗好多次
ps 我好鍾意東方神起希望允浩件事快啲淡 好掛住佢 昌珉表示沒有哥很寂寞
邊有自爆
明明係俾人爆先認
佢都係唔想講大話姐
點都好過唔認但一路繼續拍啊
唔係講笑
之前見佢笑都冇乜野
而家見佢笑覺得好恐怖
瞞咗好耐啦其實 之前訪問佢兩個都話唔想再瞞落去
當然唔係
我仲會搬Twitter PTT同韓星網
支博只係佔8成
Lm
【Theqoo】“最近的學暴事件,金正賢&徐睿知事件讓人深有感觸的一點.jpg”

被“善良就是傻”這樣的觀念充斥著的這個時代,從不考慮別人的立場,利用自己的位置肆無忌憚隨心所欲的人有很多,但即使時間過去了這麼久,不正確的行為還是會被大眾所知,好像還是告訴了大家,善的強大力量,和惡行一定會受到懲罰的道理。希望大家能一起努力,把以後世界的觀念改變成這樣,一起善良的活著吧~!

睇哲仁仲幾鐘意金正賢
點知係痴線佬嚟
【N】陷入"操控金正賢之說"的徐睿知將不出席明天《明天的記憶》電影發布會
12日據某相關人士透露,徐睿知決定不參加13日舉行的電影《明天的記憶》媒體試映會及記者見面會。
徐睿知原計劃明天出席在首爾龍山CGV舉行的電影《明天的記憶》媒體發布試映會。徐有民導演和演員金康宇也將出席。
但今天有報導稱3年前演員金正賢從MBC電視劇《時間》下車的幕後與徐睿知有關,從而捲入了"金正賢操控說"。據報導,徐睿知指示金正賢修改劇本,不讓他演與女演員有肢體接觸的場景。對此,徐睿知的經紀公司沒有發表立場。
香港加油
正常都唔會去
我係佢一定即刻出聲明話自己都係受害者
係太愛女朋友先會咁
可能係唔想走不過俾人飛, 太傷心所以停活動呢!
邊個知?
今次真係口水既二重性

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞