[KPOP] K-POP 2021討論區(43)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike

呢個好笑
如果佢入返隊 感覺班韓國人會嘈到拆天
HIGHLIGHT就會俾佢哋抵制
車都係今次拍咗女神降臨先加乘到Astro,之前個個係識佢,但唔會追埋Astro。真係無諗到女神降臨會勁過江南美人,可能套漫畫本身更加受歡迎
有冇人開個食花生專區徐睿知又有新料
真係鳩UP零成本
求撚其POST條支那豆瓣醬LINK
當然你唔係Fans都唔會期望你查
但都唔係支那賤畜話乜就係乜架
淨係拎兩條通路 中輸+日輸 賣得嗰2萬+ 憑乜野首週賣27萬
賣得多 無大單 肯撚定回購啦
真係好撚心啦
公海POST得多支那翻譯唔代表下下都要用支那思維諗嘢
得大單買得碟嘅?
散戶唔撚畀買嘅?
牙優拍完女神IG多咗幾多Fans?
你唔識唔追唔代表人地睇完女神唔識唔追喎
官咖有晒證明開足13場
有啲支那場 日本場仲要未撚計
其他地方無特典啲通路呢?
求其係公海POST條豆瓣醬LINK就算
人地問乜又話唔知呀
H榜話要改乜又唔知呀
要指證佢地回購咪拎證據出嚟
罪證確鑿我同你一齊Send啲料去H榜吵到佢改返又點話
咪撚用支那嘅有罪假定同我講嘢
https://zh-yue.wikipedia.org/wiki/無罪假定
疑點利益係歸於被告
(雖然依家香港都無咩法律可言)
但唔撚會係支那咁拎兩條通路話賣得2+萬憑咩賣27萬
鳩up無成本
依家香港環境搞成咁都只係想追粒星睇下逃避下現實
要POST支那翻譯都理解 要快嘛 無人翻嘛
要POST啲中国香港 中国台灣翻譯都係無計
但麻煩啲豆瓣醬LINK你分唔清就睇少啲啦
追星都要帶腦架 唔係人話乜就係乜
btw下次又唔知邊團賣得多咗 畀人放條豆瓣醬LINK出嚟話回購呢
我從來冇講過有回購喎
只係好奇邊個國家既人買得比較多
想了解下新劇吸左邊個國家既新飯
提出疑問啫
駛唔駛咁大反應?
佢有條片講姜丹同burning sun既關係成粒鐘
佢都有份?
如果好奇一下銷量黎自邊個國家=引導質疑回購問題
我冇話可說

如果依個post唔可以討論銷量
或者講銷量等於講回購
咁我以後唔會喺度提出相關問題
我下次會注意
咁以後個個POST張圖同豆瓣醬LINK

條LINK個標題

你係咁好奇邊個國家買得比較多
想了解下新劇多咗邊個國家既新Fans

咁你唔識查?
唔識直接問?
係要POST條豆瓣醬LINK出嚟提出疑問
唔係唔可以討論銷量
唔係講銷量等於講回購
但你做嘅行為係引人諗佢地係回購

咁借問聲如果人地提你水晶男孩你大唔大反應先
見你問過幾次 不如你自己開啦
why so lonely成績幾好又好聽,可能真係一早決定玩多兩年就散
佢地都有二三位
以下嘅嘢,睇完就算啦
如果有生之年可以見到6個合體嘅特別舞台就好啦
一齊跳1230/Fiction
有冇人知道咗徐睿知啲野之後 重鐘意佢多咗 女皇feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞