[KPOP] K-POP 2021討論區(43)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
@毒唯瓜

看到好多人提問為什麼不換掉演員,換演員不是件容易的事吧,沒有明確的違約行為怎麼可能說換就換。
還有投資問題,電視台、投資方、投資方是不是看中了某個演員才投資的、劇組、演員公司、公司有沒有拉贊助、演員自己身上有沒有背代言等等等等,牽扯好多方面的。
另外換人本來在韓劇拍攝中就不常見,除非是這人有什麼問題不得已才下車或換人,之前學暴風波大家應該也能看出來,沒開拍還好,開拍了急急忙忙換人劇組是會瘋球的。
眾多利益牽扯之下,估計多數人的想法都是“挺挺就過去了”,劇組沒有那麼硬氣的。
男團B1A4出身的演員振永與BB娛樂簽訂專屬合約,BB娛樂表示“為了讓在演技、製作、音樂等多領域發揮才能的振永能更加活躍,公司將全力支持,成為與振永一同成長的伙伴。”。 BB娛樂旗下有金浩鎮、韓多感、趙在允等藝人。​​​​
屌 徐賢真心好慘
明明之前仲有講有笑 唔知做錯咩俾人嫌棄到咁

又係車銀優
如果個仆街情人真係Dark Traid,就唔係睇醫生食藥就可以解決到,係直頭見到佢就要掉頭走,
呢啲係變態無得醫
有啲人堅強啲,無咁易被控制,可能當遇到個仆街就被鬼壓,完全斷絕來往
但有啲好似個導演同演員比較軟弱真係精神受創
不過又咁,個女演員真係Dark Traid,會咁易放佢啲獵物走?
定係男演員喺度帶緊風向?
講真,呢啲嘢男女方都實唔認架啦
娘娘收兵進化版
【初動】 李鎮赫 mini專輯 [SCENE26] 51,4**張

歷史初動紀錄
191104 單曲 1輯 [S.O.L] 64,7**​張
200701 mini專輯 [Splash!] 46,9**張 ​​​​

【初動】 Wendy mini 1輯 [Like Water] 116,6**張 ​​​​

諗返起佢有考性教育證書,可能係用黎train男朋友
反社會人格傾向嘅人真係好清楚自己做野會有咩成效
我都飯過少時個陣都覺得條仔憑乜咁對佢 但依家明曬 可以改拍做韓劇
邪教
又真 最多係屌啲教徒死蠢咁都落搭
最癲係佢明明變態到係圈內出曬名都咁多人中個頭落去
啫係一啖砂糖一啖屎咁重複呢頭鬧完,轉頭又呵返你。
首歌聽多幾次就好撚煩
佢搞到個導演中途落車喎
仆你個臭街 呢套戲點解咁難開拍
可能聽日有新料 繼續食花生
呢度嘅料9成都係由支博搬黎
有套webtoon叫親愛的X 要翻拍韓劇
又係講高智商反社會人格既女人
不如搵佢做女主
https://www.facebook.com/KpopNewsTranslation/posts/1220814505015636
徐睿知主演的新劇《Island》尚未開拍.. 爭議會影響拍攝嗎
來源: theqoo https://theqoo.net/1932110689

7. 救救金南佶,如果徐睿知不退出我真的會拒看

唔好搞我南佶大叔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞