[KPOP] K-POP 2021討論區(43)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
當局者迷
收埋徐睿知皮
條女係始作俑者喎, 唔係佢間公司唔洗幫金正賢食咁多屎啦
點解個個講到條友係木偶咁
除叫佢做咩都要佢本人去做先會咁㗎
佢會唔會咁聽自己阿媽話呀?
佢係有得say no㗎
跟本就兩個精神病, 但係一個係直接影響到無辜嘅人
其實冇人覺得金正賢冇錯喎
但在於公司立場, 金正賢同徐睿知最好一齊收皮
係因為幾個大男人都被條女搞到癲 咁咪覺得條女係始作俑者囉 好似邪教教徒咁 佢地係on9 但唔係最衰個個
https://lih.kg/2485153

娛樂台有人開左post但冇乜人去傾
係演藝圈鬥黑心真係唔夠班
冇行到結婚個步已經算好
佢哋好鐘意話金正賢喺abusive relationship受害者所以身不由己。
但我就覺得只係兩個精神病天生一對
點會無傾過呀
最遲到期前半年到一年左右公司都會自動波捉佢傾啦
公司都要幫佢接戲同plan schedule點會去到就完約都要睇新聞先知呀
傾唔掂數就真
演員的確少嘢傾
開個醜聞101 專食花生都得
其實係人都知呢兩條友攪著好多人 肯定係錯
但條仔咁撚廢 比條女舞到咁都肯照做
屌佢都廢鳩事 係恥笑下佢就算
傾唔掂數 公司搵調解 點解要搞到咁高調
開演藝討論區到時咪又係post tvb阿姐張相出嚟
大po呢度人多吹水食花生好D
都要有劇播先有野講 傾演員好似直接係播緊套劇既po下面推
【I】讓The Boyz#崔澯熙##池昌民#一起出道的人真是天才
給人安定感的軟軟糯糯的畫風
就像從同一部漫畫中一起跳出來的一樣,連藝名也是New和Q,真的太可愛了TTTT ​​​
https://youtu.be/ShFKF2YN7H0
[MV] 휘인 (Whee In) - water color
呢番說話早幾日好似有人講過話咁快就反cap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞