[KPOP] K-POP 2021討論區(43)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
比啲骨氣 譯都唔好譯啦
有冇徐睿知戴情侶戒啲相
冇公司幫手講野啊嘛
不過要比嘅話 都係小惠贏

小惠都係唔經公司自己出黎講野

2021.03.19 穗珍立場文
- 每當有關於我的新立場文發表之時,徐信愛演員都會在那個時間點發文,因此有很多人誤會我對演員施予暴力。
- 即使公司聯絡了演員的公司,但並沒有收到任何回覆。
- 我問心無愧,因此強烈要求演員能夠針對這部分揭露明確的立場。

堂堂正正叫人回覆
牙瓊仲喺Pledis喎
大家食下花生咪算囉我地又唔係調解員
係咪仲有W
dum到海平面上升
用第一人稱唔代表唔經公司嘅
爆左佢冇演員道德算扮咩私隱扮病嘅私癮
啲人摷返金正賢拍時間拍到好似行刑咁樣,但同期徐睿知拍武法律師,同李準基又攬又錫又床上戲份李準基呀
百想評委鄭德賢評價「操縱」爭議:操縱 gaslighting?金正賢不是被害者,是加害者。

為什麼都希望徐睿知說出真相,應該讓實際帶來損失的金正賢發表立場。

怎麼可以把徐睿知當作事件根源所在,弄得好像金正賢是受害者一樣。

如果D社爆料的內容是真相的話,那麼金正賢,徐睿知作為演員一點也不像專業人士,態度要遭到譴責,不管他們之間私底下真的談戀愛還是什麼,這件事的結果終究是給《時間》這部劇有關人士,演員,特別是對手戲演員徐賢帶來了傷害。雖然原因是私事引起的,但是公私不分,因為他的選擇實際上導致了很多人成為了「受害者」。
係 佢係個漫畫家
建議字幕組都處理下
係喎唔講都唔記得
受害者:劇組工作人員 徐賢 影雜誌嘅工作人員
只係呢度都有唔少人
依家徐睿知越爆越多 真係shift哂focus
本身係d社爆戀愛
公司心諗 你之前拍拖拍到懵撚左
要我幫你擋幾多野
而家紅得番就想翹起我
你大把料響我手啦 收你皮幾次都仲得呀
收埋徐睿知皮
條女係始作俑者喎, 唔係佢間公司唔洗幫金正賢食咁多屎啦
佢紅得返又咁多機會 我好覺得神奇架
個次黑鳩同事面 摺一排又可以生勾勾拍劇
【N】全員退伍的Highlight將出擊《認哥》…15日進行錄制
13日據採訪結果,Highlight將參與15日JTBC《認哥》的節目錄制, 預計將於本月中旬播出。
Highlight將在5月發行完整體的新專輯,預計在節目中也會講述關於新專輯的故事。
特別是Highlight已經全員退伍,這是繼2017年10月以後時隔3年7個月再次進行完整體活動,預計成員將各自講述軍隊生活的經歷,以及作為退伍愛豆的活動決心等。
金正賢啲fans仲話佢間公司賤
為咗逼人續約做小動作 金正賢係好慘
追演員都上腦真cls 仲話對徐玄好小事
明明最慘係啲staff同忙內
武法時期李準基超瘦
唔關事就最好遠離CLS女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞