[KPOP] K-POP 2021討論區(43)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
牙瓊係咪Facetime connect
佢上節目個時睇落仲未隆胸
都有啲唔同,missA團隊係一出道已經有Hit嘅歌,本身係當紅新人,其他成員有上綜藝,但秀智拍戲入咗屋就開始拉開距離
newsen新聞報道I.O.I出道五週年紀念直播,周潔瓊因中國日程,美娜因預定的日程,將不得不缺席直播。
(cr naver)
唔齊人
【NAVER】徐睿知,「請不要提及金正賢相關問題」的要求被拒絕後,通知不參加
據相關人士透露,徐睿知方向電影「明天的記憶」方表示不接受金正賢相關問題的提問,但遭到拒絕,後通知不參加記者試映會。
「明天的記憶」主演徐睿知12日爆出與金正賢相關的爭議,徐當天下午告知「明天的記憶」方「今天發表立場,明天會參加記者試映會」,但是,徐睿知方面此後對此次爭議並未發表特別立場,並於當晚8時30分左右向「明天的記憶」方面表示:「今天不發表立場了」、「會參加試映會,但請不要提及相關問題」,對此,「明天的記憶」方回應表示「可能擋不住記者提問」時,徐睿知方面於晚上9點10分左右通知「明天記者會因個人原因缺席」。

由於徐睿知方面的這一缺席通報,以「明天的記憶」作為長篇商業電影處女作的徐裕民導演和徐睿知對手演員金康宇遭遇了尷尬的局面。據悉,金康宇方面表示,12日晚10點接到這種情況後感到非常尷尬,但如果連自己都不參加的話對「明天的記憶」傷害太大,表示會參加試映會活動。
好似另外一個大陸mb 唔係fei,好似叫min ?都有自己一個上綜藝。jyp都有試過捧另外mbr,不過其實秀智紅夠自己多過jyp
係jia
Min韓國人黎
套戲都幾慘
潔瓊冇架啦 都冇咗韓國經紀公司 點番去
美娜又慘嘅 咁耐先接到新戲又撞正五週年
就咁睇字都有徐小姐把聲
唉以前都幾中意佢 依家咁樣同默認無分別,無野既就一早否認左但都係睇定啲繼續食下花生先
徐睿知呢個女人太惡毒
呢個惡毒女人,我會blacklist

條仔都幫唔落……
母母:唔敢再相信人性
希望佢快d消失
驚佢遲d食埋車銀優搞到人地變癡線佬
我覺得徐睿知把聲有魅力過佢個樣好多
車生硬
【NAVER】徐睿知,「請不要提及金正賢相關問題」的要求被拒絕後,通知不參加
據相關人士透露,徐睿知方向電影「明天的記憶」方表示不接受金正賢相關問題的提問,但遭到拒絕,後通知不參加記者試映會。

又係新戲上之前出事
徐睿知 金正賢兩個一齊消失啦
台灣轉做香港
偶像轉tvb
(最多del 仲要冇實力)
篇野可以重用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞