[KPOP] K-POP 2021討論區(43)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
吓 其實喺條街到大把人整過容/打過針,真係吓吓都要咁誠實同人講”我整過㗎”先叫面對到自己?個個都想天生麗質,唔靚咪只可以靠後天加工,畀翻少少自尊人唔得嘅?乜都要係認 認咗先叫面對到自己?
佢成個background 都係假 點解佢可以理直氣壯 覺得全世界都要奉承佢?
證券社透露的各大公司的2021年企劃. Theqoo

P5: BigHit
P6: SM
P7: YG
P8: JYP

徐穗珍同李娜恩幾時先面對到自己
佢講得大話 就預左比人拆穿啦 佢又唔係普通人 而且佢唔需要其他人同情佢啦 佢放到自己咁高
係囉 你得閒提下佢地囉~
而家講緊整容 同咩情?
整容無問題,不過除睿知份人咁閪搵野入佢就岩架啦
你話要比自尊人呀嘛 我真係唔覺得佢要人留口喎 徐係女皇黎
由頭到尾我都唔係淨係講緊佢一個人喎我就只係問整容有咩問題/唔認有咩問題,係你覆我然後啄住徐睿知整容
我不嬲都討論緊佢整容 咁樣就叫啄住?
而且我都話整容冇問題 但發現原來佢成個background都係自己作出嚟 好有討論價值
究竟佢係咪真係咁好學 定佢只係對性方面好有研究
玩朋友同玩男朋友
想睇
我就只係針對唔認整容係冇問題去覆你,你就淨係一直覆我徐點點點我唔想知佢點點點,佢自己作故仔係佢嘅事,唔需要因為佢造假而講唔認整容係有問題我只係就住我立場去講整容,冇特別去指明邊一個對象,既然你都話整容冇問題,咁呢個話題可以完結了,而且我想講嘅point我都講晒,完!
[新聞] 徐睿知拍戲:吸炭以為快死掉 遭打臉扯謊

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1618376481.A.6CF.html
淨係睇嗰張真係俾佢呃晒
導演冇做過 又道歉
佢身邊啲男人係咪俾佢搞到癡撚晒線
痴撚線,徐真係好恐怖,D人係唔係太驚佢,之前連爆佢料都唔敢
又有2個男人為佢嗌交,徐真係好有魅力
其他女人整容鬼得閒理佢咩 我見你問整容有咩問題 我第一句已經話冇問題 你又冇講對象 鬼知原來你唔係講徐
整容整得靚 我仲好欣賞添
唔好意思
笑咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞