[KPOP] K-POP 2021討論區(43)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
之前同Pledis打官司?好似無見過後續消息
冇啦 自己間唔中接吓戲 但評價一般
特別當佢一口流利西班牙文嘅時候
【spotvnews】13日,據採訪透露,GOT7 JB當天下午將拍攝雜誌畫報,開始與H1GHR MUSIC一起進行首次正式日程。

GOT7 JB與JYP娛樂公司結束專屬合約後,經過長時間的討論,最終選擇了樸宰範為代表的H1GHR MUSIC為新經紀公司。 尤其這次與Higher Music一行中隱藏著他堅韌的義氣。JB計劃當天下午以雜誌的拍攝為開端,完成豐富多彩的日程。 預計不久JB與H1GHR MUSIC簽訂專屬合約的消息也將正式公開。
老牛聲
唔好搞李準基呀
深陷「操縱爭議」,年初無聲無息被掩埋的疑似校園暴力、偽造學歷再次成為輿論焦點。

校園暴力➡️13日徐睿知中學同學在網絡爆料,表示徐睿知在很多人面前打人(打耳光),中學6年級時候就非常有名,過去經常打她不喜歡的朋友(這種事經常發生),中學3年級寒假結束後做了雙眼皮手術。後來她讀高中後與之前玩的朋友斷了聯繫。

偽造學歷➡️與徐睿知一起待過西班牙的人爆料徐睿知根本沒有在西班牙讀過大學,但是她採訪中卻說自己是名門大學新聞放送系學生,是暫時休學成為演員的演技者。

深陷「操縱爭議」,年初無聲無息被掩埋的疑似校園暴力、偽造學歷再次成為輿論焦點。

又係學暴?
除左D社對話,好多野都係考古摷返出黎,一早有傳聞同爆料,只係無人信
D社又話3年前已經收到只係無爆出黎
照咁睇調返轉係公司幫佢瞞左咁多年,依家公司比個演員飛起,唔再出手疏通隱瞞咪爆晒出黎
當時搞到劇組咁大單野,實大把人睇佢唔順眼啦,業界都一早傳開晒,唔係邊有咁多料可以考古,雜誌化名報導都有
間公司都幾勁,咁爆咁大單都瞞到咁耐,重幫佢接到大hit劇翻到身
原來有埋校園暴力?個陣係咪真係有證據?
如果係既話呢條女都算極品喎
真·偽人
依件事之前就已經有人爆佢學暴
包裝到啲人以為佢有病
黑臉合理化
佢贏左官司?唔駛再比Pledis抽佣?
徐睿知係咪同表哥分咗手
想搶埋bully 101小惠 娜恩個位
痴線婆+欺凌+學歷偽造
爆埋幾時整雙眼皮咁detailed
一定勁多人都憎佢憎到仆街

校園暴力➡️13日徐睿知中學同學在網絡爆料,表示徐睿知在很多人面前打人(打耳光),中學6年級時候就非常有名,過去經常打她不喜歡的朋友(這種事經常發生),中學3年級寒假結束後做了雙眼皮手術。後來她讀高中後與之前玩的朋友斷了聯繫。

爆埋打人
高文英係咪以佢本人作藍本寫出黎
雖然是精神病但沒關係
又未必係講緊呢個嘅
畢竟除咁多任仔
低莊咪低莊囉
金正賢行為舉止好清高咩?
對呢啲人低莊啲啱㗎喇
玄彬 申敏兒前公司 覺得算係捧人幾叻
我覺得學暴嚴重過調教喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞