[KPOP] K-POP 2021討論區(43)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
當然知唔係咁
好在
佶叔難得兩/ 三年先拍一套劇俾佢搞屎真係
而且我一早覺得佢同佶叔拍擋超級唔襯 
Starship仲要佢兩個炒CP
其實samuel唔入都正常
韓國人不嬲排外
第一季somi入到係因為海外都可以投票
係咪代表張元英個第一係真
嘩 咁即認左真係有咁既message 內容
但睇字真心唔係正常情侶對話黎架喎

咁如果D社爆個D 係真的話, 咁可唔可以理解成:
同徐智慧拍拖係真 / 當時精神有問題係假  
如果有精神病係假的話, 我對金正鉉真係好失望
原來wannaone都係造假團
個list應該係淨係得本身入到嘅練習生
但係冇講順位造假個啲
徐睿知經紀公司方官方立場:承認之前和金正賢談過戀愛,不要拍吻戲/身體接觸這種對話只是戀人間常見的「愛情吵架/愛情調侃」對話,而且金正賢也對徐睿知說過「不要拍吻戲」這種話,校園暴力,偽造學歷不是事實。

講係一樣野 做係另一樣野
一般情侶大家有講有笑咁樣耍下花槍係人之常情
但係你睇下男方所做嘅事如果金正賢唔係自己本身有精神病 咁做嘅理由目前只得返一個
天滅IZ*ONE
金似真係有病. 咁大個人無理由咁唔識分輕重. 仲要條女同期拍劇都有咀戲
最近睇緊邊套韓劇? 【23】
https://lih.kg/2459228
徐睿知經紀公司方官方立場:承認之前和金正賢談過戀愛,不要拍吻戲/身體接觸這種對話只是戀人間常見的「愛情吵架/愛情調侃」對話,而且金正賢也對徐睿知說過「不要拍吻戲」這種話,校園暴力,偽造學歷不是事實。

@機智的追劇生活
嘩 咁即認左真係有咁既message 內容
但睇字真心唔係正常情侶對話黎架喎

咁如果D社爆個D 係真的話, 咁可唔可以理解成:
同徐智慧拍拖係真 / 當時精神有問題係假  
如果有精神病係假的話, 我對金正鉉真係好失望

諗到正常情侶對話呢個理由都幾勁
奶罐撚入咗嗰吓就知造假匡智會都出到道
精神病男主如果係佢做 真係同現實match
肯定櫻第1啦
Wendy真係應該出多D solo 係RV用唔到盡佢把聲
https://youtu.be/_IzQGO7UiNk
乜姜丹音源差到咁
完全係加害者典型諗法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞