[KPOP] K-POP 2021討論區(43)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
hkt三寶
妖唔記得禾珠 不過佢實力唔錯 以前啲跳舞片係幾勁
咁要真係等打官司先知
不過如果真係有寫明健康問題停工點處理應該唔洗搞成咁
同埋重大疾病點定義同解唔解都係睇公司姐
何況金真有事定假得佢同公司知
咁緊係為錢啦
講恩情就續左約啦
唔出奇
唔係冇試過
其實miu幾正 點知爆冷俾hitomi入
不過結果論 放hitomi入去係啱嘅唔怕太sharp搶左班韓妹嘅風頭
Miu惠里係日本都多左機會 幾乎音番都有佢地
Hitomi 安俊英PICK黎 勁多鏡重要係全部都係好鏡
可能去讀咗啲foundation之類嘅課程?
追唔到了
二次回應解釋偽造學歷說,「因為上綜藝太緊張了,突然收到問題,所以在綜藝上口誤(失誤)」

二次回應:徐睿知上綜藝的時候,因為綜藝環境太陌生了,當時在非常緊張的狀態下突然收到了提問,所以失誤,出現了口誤,之後他通過一個媒體的採訪馬上想要努力改正。

並稱:出道初期,徐睿知想回去西班牙上學,但她當時的所屬的經紀公司說「就對外說你在讀吧」。徐睿知聽從了公司的安排,但持續演技生活後,領悟到新人時期的過錯,所以換公司後想修正出道初期的說法(即出道時西班牙大學在讀)

出演認哥後當年10月徐睿知在採訪中提及:人們為什麼想要執著於我的過去,有說法說我小時候想要成為播音員去西班牙留學,在那裡大學畢業了。當然西班牙很好我也確實留學過,但是沒有上過大學,也沒有夢想過成為播音員,我完全沒有說過那些話。

→徐睿知2014年採訪:在西班牙上過大學
2017年3月JTBC綜藝上徐睿知說:在西班牙大學入學

之前回應:徐睿知收到了西班牙馬德里康普斯頓大學入學合格通知,由於之後要在韓國開始活動沒有正常入學。

亂到
睇少啲支那豆瓣,壞腦
千字文注意
但雙金都好撚癲 一二名同油b都變妹仔
頂你 我咪開咗
無慣例
有啲唔開, 有啲10幾20場

哩班傻閪
1星期開3場,有d開1個月,有d開左2個月仲玩緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞