[KPOP] K-POP 2021討論區(43)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
想知性教育證書有教啲咩
又會今時今日先爆?
【Theqoo】是愛豆粉絲們很多人想要,但其實不太出的周邊--韓國單獨演唱會/粉絲見面會Blu-ray。

大部分是日本Con會出,韓國國內單獨Con基本不出,或者出也是DVD,P2-3-4是DVD&Blu-Ray對比,畫質差異真的很大,看完Blu-Ray再看DVD就比較困難了,很多粉絲買了DVD也基本放著不看。

2021年仲出DVD既公司真係死全家
你話呢?
上節目都發動技能
原來cube創辦人洪勝成 2016年因病放走咗cube畀其他人
舊年開新公司 叫s2
第一隊女團改名叫Hot Issue
首出道主打歌叫Gratata準備4月28日出道
cube近排都搞緊新女團 睇嚟洪爸係對住嚟打
(如果韓初媛跟洪爸就好...
如果條女一步一步慢慢咁「調教」佢都佢過火個陣其實男嘅都未必意識到
佢慣左嘅話就自然覺得冇問題
好似話原本金同佢一齊都係好sweet咁
佢紅左之後驚佢走甩就管實左
仲有個topstar暴瘦
容和係咪都冇咩醜聞
https://www.facebook.com/KpopNewsTranslation/posts/1220814505015636
徐睿知主演的新劇《Island》尚未開拍.. 爭議會影響拍攝嗎
來源: theqoo https://theqoo.net/1932110689

1. 下車吧

14. 如果找徐玄來演的話就好笑了ㅋㅋㅋ
(轉載請註明出處,謝謝~)
把徐睿知換成徐玄吧

徐賢真係差一部好劇 佢戲又唔算差
無知一問 徐同金分別係邊團kpop group?
似係有人爆料
可能俾你燈一燈又冇事
多謝大家搬 我先有咁多嘢睇
之前爆 依家拎返出嚟講
桔仔千奇唔好拍咗熱血司祭2先 千奇唔好 唔好啊
你講少咗專輯名叫ISSUE MAKER
因為我唔識韓文,冇去naver搵,睇住先。
https://tw.weibo.com/2482557597/JhGd3h0Cg
咁就等於佢一個人錯晒?
洪爸好錫金泫雅
佢一走咗 Cube班友仔就亂嚟
重炒咗佢 真心cls
都唔係, 之前有內幕交易同學歷風波
但結果係FNC為左保李宗泫推鄭容和去死
學歷嗰單就好似係校方問題
佢之前個間公司好似特登為佢開咁
唔係即使我有睇哲仁皇后都覺得金生硬xi唔啱,不過徐真係太痴線
無知一問 徐同金分別係邊團kpop group?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞