[KPOP] K-POP 2021討論區(43)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
想請問下BT21啲product依家香港仲有邊到有得賣?

我自己唔追星的 ,但我朋友好中意BTS 佢勁鍾意粉紅色隻兔

佢就快生日 我諗住買啲禮物比個驚喜佢 (佢係台灣)
啱啱上網check原來line friends 香港已經執曬
想問香港仲有咩地方有得賣
冇追開韓星 有咩講錯屌細力啲
咁你不如直接搵台灣代購買
仲可以台灣直寄埋畀你朋友
運費都慳返
琴日行times square catalog有crossover
衫 襪
你上online shop睇睇先

利申:唔係army
係喎 居然我冇諗到
不過我諗住寄埋其他嘢 同寫張心意卡
Anyway thx
好呀 唔該晒你我去睇睇先
拍綜藝好啦
啲台灣媒體勁中意播佢直播cut
相信做綜藝都ok 掛
其實唔明點解Astro紅唔到 車銀優就唔駛講
但賣Q有Sanha 賣性感有moonbin 賣跳舞有Rocky 賣綜藝同唱歌有MJ 賣創作力同rap有Jinjin 歌又好聽 就係唔知差咩
雖然我都係音飯唔係AROHA 但覺得佢地好underrated好可惜
因為一講起astro就淨係會諗起車銀優
個陣為左完左個四季行列出呢隻特別專
冬天專2月出仲要又冇mv又冇打歌
浪費左首好歌
個陣嬲到我
係 所以我先打呢篇野
覺得主要係因為淨係係影視個邊棒車銀優
唔好話唔識astro啲人連佢係歌手都唔知
但係又慘在綜藝個啲好難排到上
排到上又要宣傳劇個啲好少俾佢宣傳到個團
你話如果你棒藝能感個啲成員會容易帶到團但棒影視真係難啲
藝能有咩例子
Svt 夫勝寬?
依加啲中綜勁多台灣人睇
一係做KOL囉
基本同語言咪全盤接收
According to this article, I.O.I to reunite as a whole for their 5th year anniversary

They will greet fans with a live broadcast on May 4
月經
年經姐,未去到月
好過咩都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞