[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (103) - Wendy solo︰Like Water 大發!

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
Thanks 聽日去睇下
訂左豬媽未出庫
我都見到啲韓國人話連實體店都冇乜貨,S M又印咁少
韓國又唔夠貨
屌你sm真係專門拖低銷量
無知一問 請問其他人係點抽
冇貨嘅情況都應該幾嚴重下
新娜拉訂就4月2日或之前訂就有貨 但4月3打後 就delay 等sm補貨
sm store 搞簽售 但係有一版專輯sold out 想問簽售唔係想增加銷量 但都可以咁
withdrama預售就冇貨
yes24 gmarket 就好似delay shipping
頭先再經過 case 版已經賣晒
Photobook版 仲有少量 拿拿聲買左
睇到巴打你個cm
雖然已經喺迷你訂咗
但都係忍唔住去一轉隔離Wendy藍望
一上到去就見到大大隻溫喺度
即刻忍唔住買多本
見佢收埋好多case ver 可惜畀人訂曬
希望遲啲攞嗰隻係盒裝
https://twitter.com/WendyStan77/status/1379271273008791555?s=19
同埋會有一個叫OTG Youtube channel
同小朋友齊睇mv 分享下做藝人嘅野 近派幾多藝人上
今晚香港時間7點30分upload
sm 真係update啲行程好慢
買左P B同埋訂隻Case 正式20隻畢業
多謝分享情報
唔係叫ODG咩?
sor 打錯左
https://twitter.com/KshowAnalysis/status/1379401412736647169?s=19
同我講嘅差唔多 下星期mcountdown 係唯一機會 錯過左之後冇咩機 音源好過隔離 但mv view數 同專輯銷量唔夠fight sm應該冇落ad 要pre vote (int.)同實時投票(kor.)拉番 放送左就預低 冇上去打歌
得閒就睇下mv啦 到時投下票
我就用下genie account聽下試聽
安慰人 明明自己先經歷咁多
好掛住power up嗰個又有活力又靚嘅Wendy
不要哭了Wendy
仲有My love is like water 同 My luvies like water
When this rain stops 真係好聽
我都係網上預訂左 但等唔到想買左先
早知早上行過買埋隻case
好彩check咗迷你店係case
呢本當寫真睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞