[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (103) - Wendy solo︰Like Water 大發!

1001 回覆
27 Like 6 Dislike

哈哈 有無咁橋

$M係未咁等錢使呀
Joy solo 都出三個版
https://twitter.com/5REDVELVET/status/1394191433259622403?s=19
翻唱歌出錄音帶版本 符合concept
係首批限量!!!!
最後咪又係死死氣氣買齊三個ver
最後咪又係死死氣氣買齊三個ver

作為死忠係唔使諗,一定係三版買齊
遲吓有無LP
G媽 有得訂了
聽完 aespa 我真係唔介意 SM 放養 RV...
重點谷我仲驚...
應該唔會zimzalabim2.0掛
但zimzalabim 真係好洗腦
首歌大多數人唔會鍾意 編曲structure唔係跟傳統 連Joy都講過都估到反應唔會好 本身出完7月7日之後係出zimzalabim 次選係russian roulette 好彩個陣時冇出到 但係之後過幾年都係要出 lsm話過多幾年佢地嘅能力會carry得好啲
Zimzalabim唔係red ,嚟緊如果夏天comeback 一定係red
Joy好似今日講咗佢鐘意黑膠碟
所以要求咗公司出LP ver ,可能之後會出
課金時間
GF咁突然解散, RV仲續唔續約...真係因為一單野攪左2年都未得
樓上well said 只求五個安好
Well said 加一

利申 Luvie + Buddy 見到GF唔續好傷感

大家真係要好好珍惜RV 5個
我覺得真係太突然 前排仲睇GF 係文明特急入面幾搞笑
所以希望好似樓上分析咁
各RV成員要加油
GF 彈嘢似乎唔係咁簡單啦⋯⋯
災 espoir 個代言完咗
Yeri ig live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞