[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (103) - Wendy solo︰Like Water 大發!

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
pann同the qoo一向多酸民 pann風氣最差 唔洗理咁多 要睇嘅人就會睇 亦都會有邊睇邊嘈嘅人 佢宜家已經好左好多
唔洗理
要酸嘅本來都唔會聽
儲定錢買多幾隻碟最實際
係, 上面果160萬再儲多一次遲下買碟就叉唔多
愈講愈以為真係confirm cb左
dont give me hope.jpg
冇咁快啦...師妹都未cb
比d信心
師妹17號
Taemin18號
Sm真係唔撞唔開心
想知呢到有無人真係追aespa
我仲未接受到佢地
熊b開live!!!!!!!!
會睇MV, 聽歌, 睇返音樂節目stage
咁算唔算追
唔關啲咩鬧公司鬧前輩野事
純粹係有大陸人所以唔想追
唔會追師妹 但對佢地唔會反感或者怪佢地 冇話接唔接受 雖然都知sm之後會放養rv sm冇可能同時捧2隊女團 我覺得sm女團真係好虐 後期真係... 飯得sm女團就預左強心臟rv團體活動會少左好多 會solo嘅咪買碟聽歌 會拍戲嘅咪煲劇
+1 除咗依方面其他野都無咩問題
Yeri ig live!
做乜今日個個都開live
可能佢地五個都見到空白期長過當兵男團個news
yeri咁忙都開live 要拍戲一個星期得一日休息 今日唔洗拍戲 但係要拍畫報
https://twitter.com/joycharts/status/1390934047090647042?s=19
https://twitter.com/joycharts/status/1390933207529390083?s=19
都幾叻女 由以前唔識襯衫 減肥成功 到宜家同啲brand有唔同嘅合作 佢好醒目 識好好經營ig 韓國啲後生女大多數都有follow佢ig
你已經係追緊啦仲洗問
覺得好勁 佢地除左團之外都成功揾到自己路線
(雖然菜依家....)
同你一樣唔係反感,但真係接受唔到
可唔可以有人話我知呢隊女團目前係韓國人氣如何
真係接受唔到點解sm 會用呢隊黎fade out啤啤....
點睇都好鬼似blackpink同itzy混合體...揾唔到有一part係比啤啤優勝
同埋啤啤建立出黎既風格到依家都未有女團copy到
已經去到唔打歌都做到音源冠軍,點解唔繼續比資源佢地
同你一樣唔係反感,但真係接受唔到
可唔可以有人話我知呢隊女團目前係韓國人氣如何
真係接受唔到點解sm 會用呢隊黎fade out啤啤....
點睇都好鬼似blackpink同itzy混合體...揾唔到有一part係比啤啤優勝
同埋啤啤建立出黎既風格到依家都未有女團copy到
已經去到唔打歌都做到音源冠軍,點解唔繼續比資源佢地

係未靜到無嘢講要喺度到批評其他團黎撐啤啤呀
唔好咁啦... 好撚核突呀...
唔鍾意既咪唔好睇囉....
使唔使講到要踩人黎托高自己隊愛團呀....
你要講就自己出去開 post 講到夠啦....
Seulgi ig live係咪佢屋企,咁大嘅個花園
好似係aunt屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞