[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (103) - Wendy solo︰Like Water 大發!

1001 回覆
27 Like 6 Dislike

Peek-A-Boo 時代既齊陰熊返黎啦...
PAB個頭
收到Gmarket 嘅貨lu~

今次嘅專輯個設計同物料使用上都算好有誠意
So far好似冇見過海外飯中限量碟

我將會係第一個
個comeback比我感覺好突然 咩都冇plan好宣傳 有得出solo係好事 但係寧願等耐啲 所有野都順利啲就好
認真 收到case ver嗰陣 真心靚到留指模都覺得沾污個盒
同埋認真睇吓外盒隻藍色係透嘅真。like water
認真,買d乾花自製一隻好過
獨一無二淨係得你有呢隻
So far好似冇見過海外飯中限量碟

我將會係第一個
認真,買d乾花自製一隻好過
獨一無二淨係得你有呢隻

分分鐘靚過佢整

特別版真花嚟
其實細心睇佢面部肌肉
高音嗰啲位嘅時候係要好用力同埋成塊面都硬住
仲有佢塊面出現咗以前冇嘅類似酒粒位
好似好辛苦咁😭😭😭
唔知佢唱緊歌嘅時候會唔會痛呢😭😭

呢兩星期好似發夢咁
由無端端知道佢咁快有得出solo碟 又開心又擔心
變到日日聽 不斷起雞皮同喊🥺🥺
再見到已經算係比我想像中好嘅成績
再循環感恩嘅心情

樂觀啲去諗
有得出solo已經好感動😭😭😭

雖然宣傳差 好多野都好趕
Sm冇邊件事特別做得好

但覺得始終好難天時地利人和咩都夾到
至少真係出咗隻碟!!
如果唔係要等萬事俱備嘅時候先出
萬一到時突然間又有咩意外出唔到仲可惜
lm
正呀
https://twitter.com/SupportRV/status/1380393473107390465?s=19

各位幫手投個票
呢個真係最有機一位
最有機的MCD開始投票
大家真係要投
用盡所有可以用既Account喇

https://m.mwave.me/en/
大家可以睇多幾次 MV 同投票
Broadcast 同 Live Vote 都應該會輸
所以 Pre Vote 同 YouTube 可以嘅話真係出多啲力
拉近啲個差距
溫溫清唱Best Friend
I m ready
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞