[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (103) - Wendy solo︰Like Water 大發!

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
我仲諗點解唔用藍色咪
https://youtu.be/0K74kF9Xd_M

你地最想要既小卡呀!
投緊票
大家快d幫手投
十萬女solo Wendy 正式誕生
102503張
投左啦!
https://twitter.com/chartsredvelvet/status/1380478596473618434?s=19

好鬼死感動 wendy成為第4位女solo初動破10萬嘅女歌手 睇黎sm出比到貨出 我鬧少你一日
https://twitter.com/chartsredvelvet/status/1380478596473618434?s=19

好鬼死感動 wendy成為第4位女solo初動破10萬嘅女歌手 睇黎sm出比到貨出 我鬧少你一日

今日個台都咁落足本,就鬧少 $M 一日咁多啦
好彩出得切貨
前兩日得千幾二千真係驚屎忽 SM 搞到佢初動首週唔過10萬
真係有十萬 感動
唱red flavor
有十萬 咁樣應該會有Wolo2啦
雖然音源唔得 但係銷量同Itunes成績都咁好
應該有啦 得師姐同佢過10萬 我唸sm都估唔到佢賣得 預咁少貨 首日缺貨都得 我對歡有信心
唱得好唔好唔識評
但落足感情去唱
睇得出佢真係好享受係舞台上唱歌
單係呢樣都夠
今晚收工後搞!
你買咗碟支持下未呀
btw, 好耐無見啦....
未開賣
TOWER RECORD4月12先有
未開賣
TOWER RECORD4月12先有

買唔到同我單聲,我實留返隻俾你收藏

世最可
買到既點都
係幾時經既即
希望sm可以出多啲貨 我見韓國幾個銷售地方都有上bestseller榜 人氣榜 同埋等緊sm補貨 冇咩現貨 case ver好斷貨 最好h榜15萬 g榜20萬
可能我個人悲觀啲啦
佢對高踭鞋真係好高 我怕佢要過呢啲高台又會有陰影😭
但係個台同埋Wendy 真係靚到痴線!
明明Wendy真人好細粒 塊面都細
但係點解次次啲Camera都會影到佢塊面咁包包🥺
好鬼死衰
有時封面圖決定一切
啲人一眼睇落去覺得係咁就係咁
唔會知佢真人塊面好細😭😭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞