極品港女乞結婚禮物

1001 回覆
64 Like 1834 Dislike
不如送埋車送埋樓算啦
樓主你係咪無朋友呀
唔整個list,送錯嘢,送左重複嘢咪死得
無論新居入伙,新婚,生bb,我情願人地比個list出黎,起碼知佢真係需要d乜。

唔好開post出黎on9啦
有心送就會問
好似新居入伙都會問主人想要乜野

出list好肉酸
美國係咁
鬼佬都係咁架喎
貴果d電器可以幾個fd夾
況且佢都冇要d貴價電器(不過隻keyboard做乜野要1500蚊)
家庭裝嘅dom
仲話「通常」,見識少最弊聲大大知唔知呀
有乜問題 唔通等買先問爭d咩未有
唔問陣間又幾個朋友買同一樣野 然後幾部一樣功能既野放哂係屋企
佢又無逼人揀一樣黎送 你唔熟唔想送wish list都唔洗㩒入去
人哋都講咗「如果」你想送 唔係逼人送喎
樓豬小題大做
好正常,而且好合理
大種乞兒
Wish list 咋喎
寫埋價錢係比想送嘅人預budget
外國好common
有啲直頭係google form俾啲人自己夾送邊樣 費事撞
佢而家又唔係叫人冇禮物就唔好嚟
乞嘅位喺邊

同埋唔覺得寫型號有咩問題
普通人買家電都會睇size睇spec
佢寫埋出嚟 買嘅人唔洗煩 直接買就得
自己鳩買人哋唔鐘意或者唔啱用咪仲衰
嫌煩咪直接比人情

話明wish list 就係將想要嘅寫出嚟㗎啦
寫出嚟又唔係代表一定會有
寫PS5可能係鳩啲
咁大不了咪收唔到
連登仔唔識咩叫 gift registry
外國真係會,而且佢個list 又真係唔係獅子開大口

樓主你試下唔寫明自己要咩,你想玩PS5你個friend 送X box 俾你,到時都唔知賣唔賣好
咩係wist list
係囉其實好正常無咩野
一個post就見盡井底之蛙
外國不嬲係咁,買左禮物咪唔比人情,你抽到ps5唔岩用當兩位人情比佢好過自己去賣啦
你收過廢物就知有list先好
一句講完,樓主垃圾cheap雞見識小,人地買正版ms人格高尚,心胸廣闊
如果你係有錢人真係得婆婆送樓聽過未?
港女做就係極品港女
鬼妹做就個性直率
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞