極品港女乞結婚禮物

1001 回覆
64 Like 1834 Dislike
咁你點樣證明係連登唔係咁多人係窮 這世上沒如果

事實上聚集地唔代表excluded 曬其他人喎 呢個定義冇乜嘢好坳喎
等緊你證明我係fault statement
同埋點解有錢港女要返Baby condom? 你覺得嗰度係有錢港女聚集地?
有幅比你

呢度係男人寫出黎嘅 網絡 電腦 電力
全部男人發明

無男人 你連上黎9up嘅機會都無

你追緊嘅姜濤都係男人
搞男權崇拜都係父權主義

殺晒啲男人未呀
果度係無腦港金港媽集中地 suits you best
事實上你冇老母 你連上黎9up嘅機會都冇 你做咩用自己邏輯殺死自己?

你老母無受精 無俾你老豆屌過呢

都唔會有你條智障女拳撚

你連上黎9up嘅機會都冇 你做咩用自己邏輯殺死自己?
幾好 又唔係迫人送
都話想送咪好唔客氣咁講要d乜

但我都好擔心幾個人送同款禮物點算
Eg 幾部電視機
我外國fd 結婚都係咁
唔收人情. 比左條amazon list 我地全部人, 隨心送. 唔送都無人知.
我最後送左個dyson 風扇比佢地
文職掛 不過買乜鳩logitect
你老母加你老竇=你

咁即係我講得啱呀 你冇老母咪生唔出嚟囉? 想知我講錯啲乜?
利申: 老死黎. 如果唔熟我應該會唔送
你講得唔啱 因為你俾我秒駁咗
你一邊仇男但係又係男權產物 十足Emilia

因為我唔係仇女 我地撐日韓台妹 只係針對你呢啲野蠻貪心港女

你就完全係仇男你啲垃圾文雖然無咩女人符和
講到全世界男人欠咗你咁

仲俾連登仔撚狗咁撚
做咩搬龍門?快啲證明我fault statement 整個數據表出嚟
洗撚數據咩 你上面已經一堆廢話俾我秒駁晒

再起底睇就知你弱智仇男 返baby condom啦
好心你就認咗佢 唔好咁多遮遮掩掩咁肉酸 唔似你我認我係仇港男 因為大多數佢哋冇腦 但佢冇話唔鍾意台灣日本喎

你事實上真係窮
我屌人R禮物同我個人財富無關架喎
1500有咩好overprice?

好心你返支那 擁抱你嘅中國 anyway做警察大多數都係港男 你點樣睇?
快撚啲回應啦支那狗

要人送Office Keyboard 請問同結婚有咩關係?

佢買電腦果陣唔識買埋Keyboard?

Office呢啲搵食工具唔係一早預備好咩
咁基本都要人貼佢

佢文職 玩咩撚嘢 電莖師Overprice keyboard
佢呢啲款 200蚊成本俾1500去買

我買個Razer / Corsair 都係好嘢 700 -800搞撚掂
答你就答啦撚樣

agger, btw幾時俾啲新聞出黎呀色彩大師?
Backup魏巴:「網絡降頭一直都係到分化緊成個社會 腐蝕香港人意志」
https://lih.kg/2360626
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞