極品港女乞結婚禮物

1001 回覆
64 Like 1834 Dislike
CLS 有人聯想到乞,係個個人嘅問題
關乜9事
你唔要弱智啦 十圍入面8圍都唔撚熟嘅婚宴
我去過唔少

根本咁撚多禮物要求呢樣果樣

屌你我要幫手養人老婆咁on9

婚嫁文化就係垃圾 人地唔撚熟就寄帖要人送禮送錢

有啲港女當結婚生意咁做
有人請你去先算啦

仲要講到自己有得揀台妹日本妹
你口中嘅低質港女都睇唔上你呀
見識少就講少句啦
呢個世界得支那人同西人?
Wish list西方有等於成個東方都要有?
可能係佢個list 設計得靚先比你search到
唔係你search就等於大部分都靚
利申 引戰
非引戰
外國會唔會放張list出黎乞咁樣衰?? 真心
仲要原來最貴係部sony電視
靚嘅機械keyboard真係要千五

我買隻台灣製造普普通通冇燈都要8舊
你自己睇 港女結場婚只為威俾人睇一晚
再求財希望計到盡
下半生搵個毒撚(你班護航港女奴隸)埋單

你地仲on99咁當港女係女神咁拜

台日韓妹本身就性格好又易溝
成本低但質素遠超垃圾港女

https://hk.appledaily.com/local/20170517/6665TF7ADYVALPFW6ZEWL4CEUE/

https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1896176/%E6%96%B0%E4%BA%BA%E6%8A%B1%E6%80%A8%205%20%E6%98%9F%E7%B4%9A%E9%85%92%E5%BA%97%E6%93%BA%E9%85%92%E5%83%85%E6%94%B6%20$800%20%E4%BA%BA%E6%83%85%EF%BC%81%E7%B6%B2%E6%B0%91%EF%BC%9A%E4%B8%8D%E5%A6%82%E6%86%91%E7%A5%A8%E5%85%A5%E5%B8%AD

睇下你個世界幾撚細,以自己為中心
你老母個西入面就真係得你1個喇
同人相處係雙向
點解人哋會咁諗你, 除咗係諗:係咪對方有問題之外,
做人應該時刻反思下係咪自己都有不足

我都只係諗對新人有咩可以改善啫
你人身攻擊都係駁唔到港女幾功利幾iPad

我希新聞證據 你無
放出黎就係乞?唔放出黎,身邊朋友點知?用念力通知?
同意
你search wedding/婚禮都一定係出啲大龍鳳 畫面好靚嗰啲
但唔代表所有婚禮都係咁
你呢啲超白痴
我做乜使乜要照顧哂全天下所有人想法?
呢個世界就係有好多痴線佬睇乜都唔順眼,我理撚得佢哋死
好普遍喎

樓主見識少
外國一直都係咁
啲嘢又唔係咩貴嘢
幾個frd夾一份送
又唔驚冇用唔好咩
送禮係心意 唔係當人地黃大仙咁希求必應

如果怕人地送錯禮 只要講唔收人情唔收禮即可
一個新聞就代表全世界都係?屌,你有無咁弱智
下 送禮都係講心意架啦
人送咩未收咩
所以外國真係會咁樣放張list出黎
外國一直唔肯戴口罩、一直奶共、一直玩抖陰

咁代表我地又要學?
只收人情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞